Ünneplőbe öltözteted a babádat karácsonykor?
Én mindig szépen felöltöztetem alkalmakra!
Tavaly karikor is kisruhában volt (3 hetesen), de lekerült róla mert olyan meleget csináltak (jószánkékból) a keresztanyjáék,hogy vetkőztetni kellett :)
Idén is már a keresztelőn is kiruhában volt a szülinapján is és persze karácsonykor is szépen csinibe lesz öltöztetve!Mondjuk amióta jár és nagyon sokszor adok rá szoknyát,hétköznap is!Szóval úgy látom neki is kényelmes,mert kis pockos és a nacik általában szorítják a hasát!Így kényelmesebb neki egy szoknya vagy kisruha!
:)
igen, estélyiben:)
viccet félretéve:
csinosan fogom öltöztetni az első kariján, az tuti:)
En egy szettet vettem neki- egy csinos farmer es egy szep vilagos felso(szentestere).
Masnap megyunk gyulekezetbe oda majd ing,nyakkendo,vasalt nadrag,melleny :)
17 honapos a kisfiam
Nem.
Ennek egészen egyszerű oka van. Így is napjában minimum 3szor kell átöltöztetni, mert magára borítja az enni-inni valót, kap a nagyapjától egy rudit, és akkor tuti, hogy még a pelusban is túró van, megy minden felé, a konyhában kirámolja a kukát... és még sorolhatnám. Nálunk nem lesz az a szokásos karácsonyi vacsora, nem szokás. Hozzánk viliáján hozza a Jézuska a fát, így mikor Törpi elalszik, akkor fogjuk feldíszíteni este, és reggelre lesz neki nagy meglepi. Így pizsiben fog ajándékot bontani... :D
Nálunk már csak róla szól a karácsony, egymásnak nem ajándékozunk... És nincs az a nagy családi banzáj sem.
25.-én vendégségbe megyünk, 26.-án pedig keresztelőre, így akkor "ki lesz öltözve", de itthonra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!