Ez "baj"? Van egy csodálatos Kisfiúnk, és tervezzük a Kistesót. Én másodjára is Kisfiút szeretnék, nagyon. de ha valaki kérdezi,10-ből 8-an nem értik, miért nem kislányt szeretnénk, ha már van kisfiúnk?
Én ugyanígy voltam, mint Te, kedves kérdező, és engem is halálra szekáltak.
És nem tudlak megvígasztalni: 3 fiam van, engem ez tesz boldoggá, erről álmodtam, és még most is be-beszólogatnak, hogy "kéne még egy kislány" stb. :P
Pedig ha lenne negyedik, akkor is fiúra vágynék :)
Dehogy baj,mindenki azt akar amit.
Nekem első terhességnél már 7 hetesen rózsaszín ruhákat vásároltam,nagyon lányt akartam-bejött.
Második terhességnél olyan 20 hetesen MINDENKI kérdezte mit akarunk és mint aki embert ölt úgy néztek rám mikor mondtam,hogy ismét kislányt.
széles vigyorral jöttünk ki 25 hetesen az ultrahangos dokitó mikor megtudtuk,hogy Ő is kislány.
Most tervezzük a harmadik babát-rajta vagyunk az ügyön de megint kislányt akarok,hát bizti hülyének néznek majd ha megkérdezik és én mondom,hogy KISLÁNY.
Ennyit erről mással ne foglalkozz.
Szia!
17 honapos a kisfiunk,szeretnenk majd kisteso(kat)t.
A ferjem lanyt mondogat,nekem tenyleg tok mindegy de nem bannam ha a masodik is fiu lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!