Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez "baj"? Van egy csodálatos...

Ez "baj"? Van egy csodálatos Kisfiúnk, és tervezzük a Kistesót. Én másodjára is Kisfiút szeretnék, nagyon. de ha valaki kérdezi,10-ből 8-an nem értik, miért nem kislányt szeretnénk, ha már van kisfiúnk?

Figyelt kérdés
Talán lelkiismeret furdalásom kellene hogy legyen,mert nem lányt akarok? miért "baj" ez szerintetek?
2010. dec. 16. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. teljesen rá voltam hangolódva, hogy fiam lesz, nagyon fiút akartam, minden porcikámmal úgy éreztem, hogy csakis kisfiú lehet a pocakomban. Mikor kiderült, hogy lány, csalódott voltam, de nem azért, mert kislányom van/lett, hanem mert nem jött be a megérzésem, inkább ezért éreztem csalódottságot, kb. 5 percig, aztán már nem is gondolkodtam többé ezen. Természetesen, imádom a kislányom, semmi pénzért nem cserélném el, és már az sem foglalkoztat, hogy a második gyermekünk fiú lesz-e, avagy lány.
2010. dec. 16. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy voltam, mint Te, kedves kérdező, és engem is halálra szekáltak.

És nem tudlak megvígasztalni: 3 fiam van, engem ez tesz boldoggá, erről álmodtam, és még most is be-beszólogatnak, hogy "kéne még egy kislány" stb. :P

Pedig ha lenne negyedik, akkor is fiúra vágynék :)

2010. dec. 16. 11:10
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves hozzászólásokat :-)
2010. dec. 16. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj,mindenki azt akar amit.

Nekem első terhességnél már 7 hetesen rózsaszín ruhákat vásároltam,nagyon lányt akartam-bejött.

Második terhességnél olyan 20 hetesen MINDENKI kérdezte mit akarunk és mint aki embert ölt úgy néztek rám mikor mondtam,hogy ismét kislányt.

széles vigyorral jöttünk ki 25 hetesen az ultrahangos dokitó mikor megtudtuk,hogy Ő is kislány.

Most tervezzük a harmadik babát-rajta vagyunk az ügyön de megint kislányt akarok,hát bizti hülyének néznek majd ha megkérdezik és én mondom,hogy KISLÁNY.

Ennyit erről mással ne foglalkozz.

2010. dec. 16. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én mióta eszemet tudom kislányt szerettem volna és hát csodák csodája 1 éve született egy kislányom!Nagyon boldog voltam!Ha jönni fog a következő, akkor szeretnék kisfiút, de csak azért, hogy tudjam milyen kisfiúnak is az anyukája lenne!De, ha lányom lesz az az igazság,hogy talán egy kicsit jobban is fogok neki örülni!Én úgy érzem inkább lányos anyuka vagyok! :)
2010. dec. 16. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

17 honapos a kisfiunk,szeretnenk majd kisteso(kat)t.

A ferjem lanyt mondogat,nekem tenyleg tok mindegy de nem bannam ha a masodik is fiu lenne :)

2010. dec. 17. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!