Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » December 8-án született a...

December 8-án született a babám,22-én kivihetem már?

Figyelt kérdés
Kérdeztem a védőnőt is és kérdeztem, hogy mikor lehetne kivinni és ő azt javasolta,hogy két etetés között ki lehet mert az nem túl sok idő.Szerintetek?
2010. dec. 15. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Már akkkortól kezdve ki lehet vinno, hogy hazamentetek a kórházból. Öltöztesd fel rendesen, és ha minden nap legalább fél órát kinn vagy vele, akkor nem lesz beteges, se a fertözéseket nem fogja megkapni.
2010. dec. 15. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Fokozatosan szoktasd a levegőhöz és mínuszokban csak akkor vidd ki, ha muszáj.
2010. dec. 15. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
-8 fokig viheted, persze jó melegen felöltöztetve. nekünk is azt mondták a kórházbasn, hogy lehet vinni, persze eleinte nem órákra, meg nem emberek közé, de semmi baja nem lesz, ha kiviszed a friss levegőre, ami sokkal egészségesebb, mint a lakás meleg, poros levegője.
2010. dec. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!