December 7-én született babámat kivihetem már a levegőre? Hogyan?
1 hónapos most már nyugodtan menjetek sétálni. először csak rövid időre menjetek. kezdheted úgy is,hogy először szellőztetsz kicsit a szobában és az ablakon keresztül levegőztök. fontos ha így csinálod öltöztesd fel meleg rugdalózóba és takard be fejére tegyél sapkát.
Ha sétálni viszed nagyon jók az overálok, a meleg rugira ezt adod sapka sál és kesztyű. S ha elaludna a levegőn legyen egy pléd amivel betakarod.
Én februárban szültem és már 2 hetesen naponta 2x sétáltunk 1 órát ,mert nekem kellett vinnem és hoznom a nagytesót az oviból. anyós hiába lakik itt eszébe sem jiutott,hogy esetleg ő is vihetné.
helo
Én decemberre vagyok kiírva,minap beszélgettünk a Párommal,mikoris közölte,hogy babakocsit ráérünk tavasszal is venni,kérdem én minek okán,mire a Nagy Ő :
"ugye nem gondolod,hogy abban a hidegben majd kiviszed a gyereket?!"
Szóval Ha ez is egy szempont,akkor Isten ments,hogy a baba szabad levegőn legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!