Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » December 7-én született...

December 7-én született babámat kivihetem már a levegőre? Hogyan?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:

1 hónapos most már nyugodtan menjetek sétálni. először csak rövid időre menjetek. kezdheted úgy is,hogy először szellőztetsz kicsit a szobában és az ablakon keresztül levegőztök. fontos ha így csinálod öltöztesd fel meleg rugdalózóba és takard be fejére tegyél sapkát.

Ha sétálni viszed nagyon jók az overálok, a meleg rugira ezt adod sapka sál és kesztyű. S ha elaludna a levegőn legyen egy pléd amivel betakarod.

Én februárban szültem és már 2 hetesen naponta 2x sétáltunk 1 órát ,mert nekem kellett vinnem és hoznom a nagytesót az oviból. anyós hiába lakik itt eszébe sem jiutott,hogy esetleg ő is vihetné.

2009. jan. 6. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én fiam dec. 5-én született, és én két hetesen már vittem. Most már fél-egy órákat is kint vagyunk, és nagyon élvezi. Ma is voltunk már kint.
2009. jan. 6. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor mostmár én is kiviszem.
2009. jan. 6. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Amikor pici volt a fiam és hideg volt kint, akkor mindig délbe mentünk ki sétálni. Mivel akkor egy ici picit melegebb van. Nagyon nem lehet érezni, de ezt mondta nekem a védőnő.
2009. jan. 6. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Először csak szoktastd, jól takard be, szellőztess. Utána 5-10 percre, majd fél óra, egyre többet.
2009. jan. 6. 15:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felöltöztettem jól betakartam és kimentünk 10 percre.
2009. jan. 6. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

helo

Én decemberre vagyok kiírva,minap beszélgettünk a Párommal,mikoris közölte,hogy babakocsit ráérünk tavasszal is venni,kérdem én minek okán,mire a Nagy Ő :

"ugye nem gondolod,hogy abban a hidegben majd kiviszed a gyereket?!"

Szóval Ha ez is egy szempont,akkor Isten ments,hogy a baba szabad levegőn legyen! :)

2009. jún. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!