Hogy tetszenek ezek nevek? Szulamit, Szalóme, Polett. Szeretnék egyedi, de nem nagyon kacifántos nevet adni.
Szia!
En a Szalomet Salome valtozataba ismerem,egy ismeros hazaspar kislanyanak a neve. Most szuletett meg a hugi aki Debora lett.
Szerintem a Szulamit is jo, Salamon kiraly hitveset hivtak igy az Enekek eneke az O szerelmukrol szol.
Nalunk a noverem Rahel, ocsem Ruben, ket hogom pedig Dorkas es Rebeka.
Ezek mind bibliai nevek,sosem csufoltak oket erte,En Noemi vagyok de a Naomi nevet kaptam de hat a kommunizmusba szulettem(mondjuk a Noemit jobban szeretem).
Nalunk a kislany Bitia lesz, ez szinten heber eredetu nev(eddig 1 fiam van O Erik lett).
Szerintem valasszatok azt amelyiket ti akarjatok.
Meg mindig jobb mintha a 20. Jazmin vagy Lili lenne.
Nagyon szép nevek :)
Debora baratnom van es a kisfia Ruben(4 éves) a lanyai Lorina és Lilien (6 évesek így nem divatbl adtak)
Húú ezt a nevet sem hallottam még, de tetszik :)
A lányunkat Katinkának kellene hívni a nagymama szerint :)
De mindig az a nagyon régi zene jut róla eszembe amire még anyukamek jártak buklizni: édes kis Katinkam csak egyszer kacsints rám :D
:))))
Nyugodtan!!
Szép Karácsonyt mindenkinek!!
:-)
látod, már kezdődik is a Larion tetszik-nemtetszik ....
ezért nem kell haragudni- nem vagyunk egyformák, mindenkinek nem tetszhetnek a válaszott nevek.
egyébként én is hallgattam a névválasztás miatt, pedig semmi extra a fiam neve: Örs - de sokaknak nem tetszett.
Nem sokat érdekel, nekünk nagyon tetszik (főleg jól hangzik a vezetéknevével együtt) és egyébként is,
ő ezzel a névvel tökéletes! :-)
Úgy ahogy a te lányod meg Polett névvel lesz az! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!