Hogy tetszenek ezek nevek? Szulamit, Szalóme, Polett. Szeretnék egyedi, de nem nagyon kacifántos nevet adni.
Na kedves utolsó... Attól még lehet a kérdező mélymagyar mert nem magyar nevet ad a gyermekeinek! Most akkor legyen mindenki Mária mert azt nem lehet románra lefordítani? Te add azt a nevet amit szeretnél és hagyd békén a másikat.
És képzeld attól még lehet valaki büszke magyar mert ne hord "nagymagyarországos" pólót és nem Örzse meg Kende meg Eduárd és Szidónia a gyereke neve....
Kedves utolsó köszönöm a kommented!! :)
A kérdésre válaszolva:
nem élünk Magyarországon, így nem fogják bántani a neve miatt :)
hát ha egyedi és nem kacifántos nevet szeretnél adni, akkor ezeket sztem ne add- mivel a véleményünkre vagy kiváncsi- sztem nem szép nevek. TUdom, hogy rosszul esik olvasni- nem megbántásból írom, de nekem sajna akkor sem tetszik egyik sem.:-( Ezeken kívül sok olyan név van, ami nem tucatnév, egyedi és sokkal szebb is.
Egyébként meg úgyis te-ti döntitek el, de ha itt ilyen negatív a visszhangja ezeknek a neveknek, azért kicsit elgondolkodhatsz rajta, hogy lehet tényleg nem a legjobb választás lenne.
Mi ismeretlenül persze azt mondunk amit akarunk- de ez őszinte. Nem fikázásból írta senki, hogy csuny, vagy borzalmas nevek ezek- de mindemelett, ha nektek ez tetszik- szívetek-jogotok azt a nevet adni a kislányotoknak, amit csak akartok.
Jó babázást!
Na látod kedves utolsó ez egy korrekt valasz volt!!
Nem tetszik megértem!! De ha valaki le undorítozza kurvzz@ gusztustalanozza na azt nem....
megértem, elfogadom azokat a válaszokat is akiknek nem tetszik, de azt NORMÁLIS hangnemben tegye meg!!
Ennyit kértem....
19.34. nagyon jópofa ez a lista :)))
Én megmondom hogy nekem egyik név sem tetszik de a helyedben én azt adnám amelyik a kedvencem, és kész. Nem tetszhet minden név mindenkinek! Főleg így, hogy kiírod az interneten ahol számtalan különböző ízlésű nő ír ilyen kérdésekre, hát hogy lehetne így eldönteni? :)
Minden egy név a világon
-valakinek tetszik
-valakit megnevettet
-valakit emlékeztet egy szimpi/unszimpi emberre
-valaki gyűlöli és undinak tartja
-valakinek így hívják a gyeremkét/apját/anyját, stb...
És ezek a variációk mindegyikét képviselő ember ír ide....hogyan lehetne eldönteni hogy kinek a véleményére adj ezek közül? Hiszen egyikünket sem ismersz :)
Tedd amit a szíved diktál és add a SZÁMODRA legszebbet a gyermekednek :) Amikor én kerestem a fiamnak nevet, nem volt egyetlen sem a repertoárban ami mindeninek tetszett volna...nem érdekelt :)
Polett lesz a neve...a férjem lezárta a kérdést.
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!