5 hónapos állandóan nyügös baba. Nektek is ilyen? Mit
tesztek?
Figyelt kérdés
nincs el egyedül 2 percet se sajnos..
2010. dec. 15. 16:11
1/9 anonim válasza:
Kendő, kenguru vagy egy mobil járóka.
2010. dec. 15. 16:14
2/9 anonim válasza:
Tépem a hajam:) Viccet félretéve. Mindenhova vittem magammal a babahordozóba.
2010. dec. 15. 16:33
3/9 anonim válasza:
AZ enyém már 6,5 hónapos, most is mindig nyűgös. Általában azért mert nem ér el egy játékot, vagy nem tetszik neki, ami előtte van, vagy mert nem halad még előre a mászással, vagy mert hiába próbálkozik nem tud felülni.... alig várom hogy végre másszon előre is.
2010. dec. 15. 16:57
4/9 A kérdező kommentje:
az enyém még nem forog, egyszer sikerül hasrol hátra de ennyi. tornáztatni szoktam, meg sokat játszok vele, hordozoban hiába viszem magammal, nem szereti ha mosogatok vagy fürdök, ki akar jönni belöle..
2010. dec. 15. 17:41
5/9 anonim válasza:
az én babám szépen eljátszik a pihenőszékben is, játszószőnyegen is, ha elég érdekes, csócsálható dolog van a látóterében.
nekünk nagyon bejött a játékzokni, ezen kis zörgő fej van. ezt ráhúzom a lábára, nagyon tetszik neki, hogy hangot ad, és próbálja megfogni, így oldalra is forgolódik.
2010. dec. 15. 18:25
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nyűgös mert nem sikerül neki fordulni. Nálunk ez is baj volt, ebben a korban. Minél többet próbálta annál hisztisebb és fáradtabb lett...mikor sikerült egy darabig el volt az új tudományával.
2010. dec. 15. 18:34
7/9 anonim válasza:
mai napig ilyen kis hisztis....11 hós, de most könnyebb mint 5 hósan....sosem hagytam magára, csak annyira amennyire a mellékhelyiségbe megyek. mindig le kell foglalni, szereti ha ott vagyunk. amikor alszik akkor főzők, takarítok stb......vagy amikor apa hazaér....
2010. dec. 15. 19:58
8/9 anonim válasza:
Az én 6 hónaposom is állandóan "nyösztet" :-)
A védőnő szerint ő így kommunikál...de én már megőrülök tőle...
...szerintem unja a lakást....mindig ugyanazok a dolgok...ugyanazok a játékok...ha elmegyünk valamerre csillog a szeme,nézelődik boldogan :-)
Várom a karácsonyt,hogy kis változatosság legyen a napjaiban!
Amúgy mindig vele vagyok,ő sincs el egyedül...de kezd eljönni a "tegyél le korszak"...már mászik ki a kezemből,csak aztán mindig rájön,hogy még nem tud egyedül eljutni oda ahova szeretne...és ismét jön a nyösztetés ....:-)
2010. dec. 16. 08:00
9/9 anonim válasza:
Meddig voltak nyűgösek a babák? Kinőtték? Utolsó válaszoló, pont így vagyunk mi is, én is azt gondolom, hogy unatkozik, ha elmegyünk például bevásárolni, tök jól elnézelődik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!