Vinnétek? Bírja? 2,5 hós. Apa 50km-re akar menni bevásárló körútra.
Mivel szopik itthon nem hagyhatom.Én mennék is nem is.Félek hogy elkap vmit,és hogy bírná-e.Még nem voltunk kocsival sehol,mert apa most jön haza 2 hónap után külföldről.
Ti viszitek?Hogy bírja?
Szia!
Két hónapos volt a lányom, amikor Pápáról Pestre utaztunk. Az igaz, hogy október volt, nem december, de végig szundizta azt a három óra utat, ott aludtunk és visszafelé is jól elvolt.
Szerintem nyugodtan vigyétek, de a mózeskosarat javaslom "hosszabb" távra, nem a hordozót!
Nyugodtan menjetek! Vigyetek magatokkal lefejt tejet is termoszban ha nem tudnád útközben megszoptatni. Szerintem mózes nem kell, 50 km-t 1 óra alatt le lehet autózni és biztonságosabb is a hordozó.
Én is vittem mindenhova magammal, imád vásárlókörútra menni (már 9 hós), a kocsiban tisztába tettem, megszoptattam ha kellett. Neked is jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.
Nyugodtan viheted, neked is jót fog tenni, ha kimozdulsz egy kicsit, hidd el, nem lesz semmi baja. A bekötős mózeskosarat pedig, amit az előttem válaszoló írt, felejtsd el, nem biztonságos, csak a hordozó!!! 50 km-es utat kibír benne, mi mindenhova magunkkal vittük, sőt 3 hetes volt, amikor a panelprogram keretében februárban ablakot cseréltek nálunk, még el is költöztünk Anyuhoz egy hétre.
Én a kocsi hátsó ülésén szoptattam a babát, a csomagtartóban vagy a hátsó ülésen pelenkáztam, de télen ez nem mindig kivitelezhető,ahová mentek lehet, hogy van pelenkázó:)
Ne aggódj! Egy kis immunrendszer-erősítés nem árt.
Mi nem óvtuk túlzottan a kicsinket és 10.5 hósan még nem volt beteg (pedig 8 hós kora óta tápszeres)
Tudom,hogy leleszek pontozva de ennyi idos volt a fiam mikor Kanadabol Magyarorszagra utaztam vele(9 oras repulo ut).
Vigyed nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!