Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az axxo...

Mi a véleményetek az axxo popsitörlő kendőről?

Figyelt kérdés
Nálatok bevált? Érdemes venni?
2010. dec. 14. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó,jó nedves,különösen jó illatú,vastag.
2010. dec. 14. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz. A Mini Manóban szoktam venni, ahol 16-án ingyenes a házhozszállítás.
2010. dec. 14. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Kedves második,megkérdezhetem h csak Bp. területén ingyenes ilyenkor a szállítás?
2010. dec. 14. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
13 hónapos kislányom születése óta ezt használjuk, kivéve az első heteket, amikor próbálgattunk ezt is, azt is. Végül ennél ragadtam le, nagyon bevált. Nálunk a helyi gyógyszertárban is lehet kapni, ott veszek minden héten két csomaggal. Ráadásul nem is drága, háromszázvalamennyi forint, a két csomag összesen nem szokott 700 ft-ba kerülni, míg más márkánál egy csomag kerül ennyibe.
2010. dec. 14. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Drogériákban nem lehet kapni?
2010. dec. 14. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:

No én leszek az ellentábor!

Nekem nem tetszik! Minta volt egyszer valamelyik újságban, de alig vártam, hogy az a 10-15 db elfogyjon. Az illatától meg kimondottan rosszul voltam...

Kinek a pap, kinek a papné... :)

2010. dec. 14. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 21:00-ás:

szerintem nem csak Bp-en ingyenes ilyenkor.

Ezt találtam róla a Facebook-on:

"Ingyen szállítási nap a Mini-Manóban! Rendeljetek bátran és mi csütörtökön átvállaljuk a szállítási költségeket! Ha már most kiválasztottad a kedvenc termékedet, bátran rendeld meg már ma és írd a megjegyzés rovatba, hogy az Ingyenes szállítási napon kérem a szállítást! Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!"

Rengeteg áruház szállít ingyenesen 16-án.

2010. dec. 14. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:

A LEGJOBB.

Pont elég nedves, nem agyonillatosított, az egyik után jön a másik még a végén is,nem szakad,és ami a legfontosabb, h kisfiam extra érzékeny bőre kiválóan bírja. A niveához és a liberóhoz hasonlítanám minőségben, de árban nem. 1 Euros boltban veszem 290 ft-ért.

2010. dec. 14. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Már küldöm is apát vásárolni :)
2010. dec. 15. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! szintén ellentábor...nekem nem tetszik, kimondottan büdös. Még van 2 csomag (3-as kiszerelést vettem a Brendonban), alig várom, h. elfogyjon... De lehet, h. Neked beválik, ízlések és pofonok.:)
2010. dec. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!