Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom megálapitani...

Honnan tudom megálapitani hogy a fogátol lázas-e?

Figyelt kérdés

Végbélben mértem 39,5öt más tünete nincs, kicsit aggodóm, mit tehetek?

9,5 hós és még nincsen foga egy sincs

2010. dec. 14. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
a fogzástól soha nem lehet lázas,max. hőemelkedés.amikor fogzik a baba,legyengül az immunrendszere,és ilyenkor könnyebben elkap egy vírust,és lesz lázas.tehát lehet,hogy jön a foga is,de nem attól lázas
2010. dec. 14. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez magas láz, én orvoshoz vinném. Ott kiderül, mi az oka, és ha tényleg "csak" a foga, akkor megnyugszol.

A mi dokink szerint sincs láz a fogzás miatt, csak legyengül az immunrendszer, és összeszedhetnek ilyenkor valamit a gyerekek. Ettől függetlenül, az én fiam is lázas volt, amikor a szemfogai jöttek, minden leletünk negatív lett (vizelet, fül-orr-gégészet, gyerekorvos), így valószínű, hogy valóban tényleg "csak" a fogzás miatt volt.

2010. dec. 14. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
a mai nap mi éppen így jártunk,ugyan ilyen értékekkel.én adtam neki nurofen szirupot,fél órán belül le is vitte,azóta semmi,én holnap megyek úgyis receptért,megnézetem,ha mond valami okosat az orvos majd megírom ha akarod.nekünk 6 fogunk van már,de 4 jött egyszerre,de már mindegyik áttörte az ínyét és ki is bújt.nem tudom én se mitől lehetett.
2010. dec. 14. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, az éjszaka is nagy láza volt 39,9 most mintha lejöt volna egy keveset, ma megyünk dokihoz, de ha ti is mentek légyszi ird meg mit mondtak nektek is, kiváncsi vagyok mitől lehet.Előre is köszönöm.
2010. dec. 15. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok,a doki nem hallott semmit a tüdejébe,füle rendbe,torka rendben,azt mondta fogzási láz lehet,adjam neki 3-4 napig a nurofen szirupot napi 4x.

remélem nálatok sincs nagyobb baj,amúgy éjjel 11-re mi is visszalázasodtunk 38.7,aztán elkezdtem vizes borogatni,úgy lement 37.9-re

2010. dec. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!