Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lett ennyire válogatós?...

Miért lett ennyire válogatós? Fogától lehet?

Figyelt kérdés
Májusba lesz 16 hónapos a fiam,eddig mindent megevett,de kb 1 hete,semmi főzeléket,főtt ételt nem hajlandó megenni...kiveszi,kiköpi.Csak a tejbe pépet,meg a gyümölcsöket eszi,meg este a kakaót(éjjel is kétszer kakaózik pluszba)Ha a foga lenne,akkor semmit nem enne meg,nem?Mert a főzeléket eddig is pépesítve kapta....
2011. ápr. 26. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
De jó hogy írtál... fiam 11 hónapos, ugyan ezt csinálja. Reggeli, ebéd, vacsi tápszer, közte valami... gyümölcs és egy szelet kenyér. Néha leves. Nem tudom mitévő legyek
2011. ápr. 26. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hósan, amikor jött az első két foga, éppen a gyümölcsöket és a tejpépet nem ette meg. Végül is lehet a fogzás vagy valamilyen betegség miatt is rosszabb étvágyú, és olyankor csak azt eszi meg, ami igazán ízlik neki. Gyümölcsös főtt ételt (pl. meggyszósz husival) vagy édesebb ízű főzeléket megeszi?
2011. ápr. 28. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Ilyet még nem is próbáltam neki főzni:)De akkor kipróbálom,keresek a neten receptet:)Köszi az ötletet:)
2011. ápr. 28. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
a lányom nem eszi a gyümölcsöt, ezért már rég főzeléket főzök almából, meggyből, variálom krumplival, céklával, így megeszi.
2011. ápr. 28. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!