Normális hogy így jön a foga? 14 hós, alul 2 fog felül 4 és a két őrlője is felül jött ki most. Alul már nem is lesz foga?

Enyém 16 hónapos, ugyanígy vagyunk, annyi különbséggel, hogy felül az első őrlő nő még csak.
Alul középen két pici cuki kis fogacska. Én inkább azon gondolkoztam, hogy sajnálni fogom, ha elmúlik ez a "kisegér" kinézet, amikor mosolyog, csak alul látszik neki a két kis fogacska. :o)
Majd kinő az!
Nálunk mindenkinek későn nőttek a fogai...
Hát nálunk meg mindenkinek hamar...sok baba is van a környezetünkben ilyet még nem láttam sose hogy felül 6 fog alul meg 2 szóval mg a metszői se jöttek ki mind..
aranyos igen, nekem is:) csak aggódni kezdtem olvastam hogy van olyan hogy csírahiány és egyáltalán nem lesz ott foga...:( de remélem csak feleslegesen aggódom.

első vagyok.
Csírahiány. Na ezzel akkor kell foglalkozni, ha két éves és még egy foga sincs, mert ilyen is van...
De még annak a kicsinek is kinőttek (szinte egyszerre az összes), szóval ne aggódj ezen!
Nagyobbik lányomnak is három évesen nőtt ki az utolsó őrlő foga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!