Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy fog alul és felül semmi...

Négy fog alul és felül semmi előfordulhat?

Figyelt kérdés
Felül semmi nem látszik az ínyén, alul van két foga egy hónapja, de mintha azok mellett lenne csík. vag yez nem jelent semmit? ha mégis, gondolom az is normális?
2011. aug. 3. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:

lányom egy éves. neki alul van két foga majd felül jobb szemfog már majdnem kint van és a bal szemfognak már a teteje kibújt...szóval középen felül neki sincsen még fogacska...kis Drakulánk :)

kiszámíthatatlanok a fogacskák előbújása.

2011. aug. 3. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont ugyanígy vagyunk most mi is. Alul kettő felül még csak nyoma sincs alul viszont mi8ntha látszana két oldalról egy egy fogacska. 9 hónaposan jött ki az alsó kettő egy hét eltéréssel azóta semmi pedig 19.-én 1 éves a kisasszony. Mondjuk azzal a két fogával is nagyon tudja tépni a kiflit. Amúgy hétfőn voltunk tanácsadáson kérdeztem a védőnőt szerinte normális. Minden baba más és más nem törvényszerű hogy ott jön a fogacska ahol várjuk:))
2011. aug. 3. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
1 éves múlt a kisfiam, alul van 3 foga, a 3. már több mint két hónapja kibújt. Most jön az egyik felső egyes, végre valahára :)
2011. aug. 3. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is elég sok variációt hallottam már: fiamnak alul és felül is három volt sokáig (a bal oldali kettesek nagy sokára jöttek csak ki) Aztán hónapokig abszolut semmi, majd kb két hónap alatt folyamatosan előbújt az összes szemfog és a kisörlők. Most már több mint fél éve szünet van, nyoma sincs a nagyörlőknek.
2011. aug. 4. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! akkor nyugodtabban várjuk a harmadikat, bárhol tör is át :-)
2011. aug. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!