Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyugtassatok meg, hogy jól...

Nyugtassatok meg, hogy jól csinálom! Jó ez így?

Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, 6 hónapig csak anyatejet kapott, aztán elkezdtük gyümi, főzelék. Még mindig ott tartunk, hogy evés után kéri a cicit. Én ennek örülök, csak mindenhonnan azt hallom, hogy már több étkezést ki kellett volna váltani. Van amikor többet eszik, van, amikor kevesebbet.
2009. jan. 21. 12:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól csinálod!

Egyen annyi főzit amennyit kíván és utána cicizzen amennyit szeretne:) Pici ő még.

2009. jan. 21. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A mi doktornénink azt javasolta,hogy amíg csak lehet csak anyatejet kapjon,mert gyümölcsöt ehet még a következő 80 évben eleget,anyatejet meg csak most. Én teljesen egyet értek ezzel.szopizzatok amennyit csak tudtok!!!!
2009. jan. 21. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
teljesen jól csinálod. Miért is kéne kiváltani????? Addig jó ameddig cicizik. Mi is így csináljuk.7,5 hós a kisfiam.
2009. jan. 21. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Jó szopizást mindenkinek! :)
2009. jan. 21. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 21 hónapig szopizott!Nem kell kiváltani a szopizást,de természetesen szoktasd hozzá minden ételhez.Minnél később kezded annál nehezebben fogja utána elfogadni a "darabos ételeket".És így talán majd később nem lesz olyan válogatós sem.Jó babázást!
2009. jan. 21. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Jól csinálod nyugi. A babád és te is érzitek, hogy mi a jó. Erre van az anyai ösztön. Nekem volt, hogy 17 hósan, mikor jött a foga, egész nap csak szopizott. És nem fogyott semmit sem, attól, hogy csak anyatejet kapott. A hozzátáplálást is csak 8 hósan kezdtük el. Gratulálok a babához.
2009. jan. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!