Milyen altatási módszerek vannak? Ti melyiket használjátok? Hogy válik be?

Nap közben melléfekszem, ő kaparássza a fülemet, vagy a szememet - én vagy tűröm, vagy lefogom a kezét. A cumiját az orromhoz dugja és kb. 5 perc múlva alszik.
Este az ágyában kap tápszert, amikor befejezi, elfordul és alszik. Sajnos ez nap közben nem megy, csak este.

sokáig cicin aludt el, de egy ideje észrevettem hogy már abszolút nem tud tőle lenyugodni. úgyhogy a nappali cicit megszüntettük kb. 2 hete. melléfekszem, odajön az egyik kedvenc plüsse is aludni, kicsit azzal bohóckodunk, majd mondom, hogy na most már a kuytus is álmos, szeretne aludni. aludjunk mi is jó? és akkor megpuszilom, és lehunyom a szemem, mintha aludnék. akkr ő kicsit izeg mozog még, forgolódik, és 5 perc alatt elalszik.
este van még cici, mert jön a 2 utolsó foga, a mi este jobban zavaja mint nappal. és olyankor igényli még a cicit. de ha kijöttek a fogak, akkor az is meg fog szűnni.
23 hónapos kislány anyukája
(3 hós koárig amúgy ringattam és úgy aludt el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!