5 hós kislányomnak adhatok egy fél kiskanál danette pudingot? Kiváncsi lennék csak rá izlik e neki?
Nem köll parázni, a gyerek is csak ember :) Meg a Danone is :)
Szerintem fél kiskanálnyit az Arielből is adhatsz..legföljebb kiköpi. De most komolyan, 2ml élelmiszerből hogyan ártana ?
Régen még pálinkás kenyeret is adtak
Ha már így szóbajött: A gyermeknek az anya tejjel-mézzel folyó Kánaán (Eric From után szabadon. A szeretet művészete)
Vagyis meg kell adnunk a tejet(táplálék) és a mézet(élvezet) Ha együtt megkóstoltok egy finom ízt, az a "méz" Táplálékként elenyésző, de mint szeretetforrás, élmény, közös program: így jelentős. És ez is nagyon fontos! Nem csak a hibátlan menü! Fogtok ti még homokot, mohát, havat, feketekávét is kóstolni, és vicces lesz!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ő is kiváncsi volt...én nem értem, mi az hogy valaki kiváncsi megeszi-e a babája ezt meg azt, ha amúgy még nem kellene adnia.
Amúgy, hogy a kérdésedre válaszoljak, adhatnál neki fél kiskanál pudingot, de MINEK? Mi értelme lenne, válaszolnál kedves kérdező?
Szia!
Minden vita gerjesztése és hangulati fokozás nélkül, én nem adnék.
Pont ennyi idős a lányom, nekem még a gyümik is megviselik a gyomrát..bár ez alkati.
Az meg tejes és totál mű cucc. Ráérsz szerintem ilyenekkel később is.
Inkább adnék pálinkás kenyeret. :) abban még minden "igazi" volt... :)
De dönts anyai belátásod szerint!
Írd le majd, mi történt, sokunkat felcsigáztál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!