BabyLove nadrágpelenka létezik?
Szia!
Mi Babylove pelust használunk születés óta mindkét gyereknél. De a bugyipelusukat, nem a nadrágot. Azért, mert a nadrágpelus nem tud annyit magába szívni, mint a sima pelenka. És ez mindegyik márkára vonatkozik.
A picinél próbáltam a nadrágpelust már elég korán, 7 hósan, mert nyár volt, és azt könnyebb volt ráadni, jobban a helyén maradt, de nem szívott annyit, mint a sima pelus
Szia!
Ha jól emlékszem, 28 db volt egy csomagban. Olyan 2000 Ft körül van. Ami tuti, hogy zsiráf van az elején és a hátulján is. :)
Én kb 1 éves kora körül adtam rá először, és általában akkor, ha dokihoz mentünk, mert ott annyi érdekes dolog van, hogy képtelenség volt bepelenkázni. Meg nyáron is nadrág pelenkát kapott ,ha mentünk a Balatonra vagy strandra, akkor is a könnyebb felvétel miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!