Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cumisüvegetek BPA mentes?...

A cumisüvegetek BPA mentes? Utána néztetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 23:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként érdemes ezt elolvasni, tanulságos cikk: [link]

Gyakorlatilag mindenben van ilyen anyag, még az egyszerű műanyag tálkákban is. Később majd keressen mindenki bpa-mentes műanyag tálkát, amiből etetjük a gyereket? De még az ásványvizes palackban is van...

2010. dec. 11. 23:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Most akkor kidobáljak 3 AVENT cumissüveget 5000ért???

Utolsó:igen játszócumit,kiskanalat,poharat.Aztán kerülje a fél literes flakonokat.Ne igyon gyorsétterembe kvt v. forrócsokit.NEm tudom...

2010. dec. 11. 23:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen előírások, de mindig találnak valamit, amiről kiderül, hogy káros vagy rákkeltő. Szerintem ez (is) is egy kicsit túl van lihegve. Egyébként ha akkora probléma lenne ezzel, akkor minden cég vissza kellett volna, hogy hívja a termékeit, lásd bébiétel-mizériák.
2010. dec. 11. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan etesd belőle. kicsit túl van lihegve a dolog véleményem szerint.

nekünk mindkét fajta cumisüvegünk is van, és használjuk őket.

nem kell kidobnod az üvegeket!

2010. dec. 12. 00:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Nezd meg a nyilbol keszult haromszoget az uveg aljan. Ha abban 3 vagy 7-es szam van, valj meg tole. Ha 1,2,4,5 es 6 van akkor nagyon valoszinu nem valik ki belole bpa.

A wikipedian talaltam ezt.

2010. dec. 13. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!