Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Panelba érdemes bébikompot venni?

Panelba érdemes bébikompot venni?

Figyelt kérdés

Kérem ne azt írjátok,hogy nem szabad ilyet használni,hanem,hogy elfér e benne??

Jó lenne ha néha a fiamat bele tudnám rakni addig amíg valamit megcsinálok itthon,már áll és 4kézláb megyen és egyfolytában rá kell figyeljek. a kiságyban nem szeret lenni...Ezért gondoltam ,hogy vennék egyet de sztem elég nagy a talpa lehet nem is jó ide ilyen..segítsetek légyszi

2009. jan. 20. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi vettünk panelba ilyet, de nem fért el. Nem tudott közlekedni vele és csak ideges lett ettől. Egy csomó pénzt kidobtunk az ablakon :(
2009. jan. 20. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes, nagyon balesetveszélyes a küszöbök és a kis hely miatt.
2009. jan. 20. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi erre voltam kíváncsi:)SAjnálom pedig szerettem volna neki,meg magamnak is könnyített volna...:(
2009. jan. 20. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbld ki azt a "hajtogatható" járókát, el lehet vele barikádozni a babát, az kifejezetten jó panelba!
2009. jan. 20. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 41 nm-es panelban lakom, nem csak a lakás mérete miatt nem vettem, hanem mert járólap/laminált parketta van mindenhol és nem szeretném az alattam lakót megőrjíteni. Meg el sem férne a bébikomp.

Mi úgy oldjuk meg a háztartási teendőket, hogy mindenhova követ négykézláb. Pl. amíg én gyorsan odalökök valami kaját, addig ő dobol egy dobozon vagy épp a szilikonos kenőecsetemen rágódik - azt már kisajátította magának. Persze ha pl. valamit sütök, akkor szigorúan bébihordóban van.

Én úgy vagyok vele, hogy nem kell non-stop figyelni, a leghétköznapibb dolgokkal le tudom foglalni fél órákra. Ma éppen a ruhacsipeszes textilzsákot kaparintotta meg és a csipeszekkel játszott míg én főztem.

2009. jan. 20. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is panelban lakom, és ameddig főzök, a Babám az etetőszékben ül, persze mindig kell a kezébe adni valamit (csörgő, fakanál, rágóka...), közben folyamatosan beszélek hozzá. Egy ideig el van, csak arra kell ügyelni, hogy az etetőszék stabil és biztonságos legyen, ne tudja kilökdösni magát belőle. Nekünk fa etetőszékünk van, szerintem az eléggé jó!
2009. jan. 20. 16:44
 7/9 A kérdező kommentje:
VAn etetőszékünk,szuper jó de max egy negyed órára köti le,vergődik hisztizi benne,nem tudom már mit tegyek nem tudok tőle egyáltalán főzni semmit....
2009. jan. 20. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szomszédunk úgy oldotta meg, hogy a pici kiment vele a konyhához, és ült a konyhaajtóban, valamivel játszott, ha meg be akart mászni, akkor egy nagyon laza mozdulattal lett kitéve a küszöb másik oldalára... Amúgy pillanatok alatt le lehetett kötni bármivel... Nem lett bekötve semmibe, ha mászni akart, mászott.

Néha beszélgettünk a szomszédasszonnyal az erkélyen, és csak azt láttuk a pici "sarkonfordul" bemászik a szobába, és pakol:)

Bébikompot elvből nem vettek, de a lakásban sem fért volna el vele a gyerek vele....

2009. jan. 20. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi pihenőszéket vettünk(fisherprice) és nagyon bevált.
2009. ápr. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!