Panelba érdemes bébikompot venni?
Kérem ne azt írjátok,hogy nem szabad ilyet használni,hanem,hogy elfér e benne??
Jó lenne ha néha a fiamat bele tudnám rakni addig amíg valamit megcsinálok itthon,már áll és 4kézláb megyen és egyfolytában rá kell figyeljek. a kiságyban nem szeret lenni...Ezért gondoltam ,hogy vennék egyet de sztem elég nagy a talpa lehet nem is jó ide ilyen..segítsetek légyszi
Szia! Én 41 nm-es panelban lakom, nem csak a lakás mérete miatt nem vettem, hanem mert járólap/laminált parketta van mindenhol és nem szeretném az alattam lakót megőrjíteni. Meg el sem férne a bébikomp.
Mi úgy oldjuk meg a háztartási teendőket, hogy mindenhova követ négykézláb. Pl. amíg én gyorsan odalökök valami kaját, addig ő dobol egy dobozon vagy épp a szilikonos kenőecsetemen rágódik - azt már kisajátította magának. Persze ha pl. valamit sütök, akkor szigorúan bébihordóban van.
Én úgy vagyok vele, hogy nem kell non-stop figyelni, a leghétköznapibb dolgokkal le tudom foglalni fél órákra. Ma éppen a ruhacsipeszes textilzsákot kaparintotta meg és a csipeszekkel játszott míg én főztem.
Szomszédunk úgy oldotta meg, hogy a pici kiment vele a konyhához, és ült a konyhaajtóban, valamivel játszott, ha meg be akart mászni, akkor egy nagyon laza mozdulattal lett kitéve a küszöb másik oldalára... Amúgy pillanatok alatt le lehetett kötni bármivel... Nem lett bekötve semmibe, ha mászni akart, mászott.
Néha beszélgettünk a szomszédasszonnyal az erkélyen, és csak azt láttuk a pici "sarkonfordul" bemászik a szobába, és pakol:)
Bébikompot elvből nem vettek, de a lakásban sem fért volna el vele a gyerek vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!