Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikompot érdemes venni?...

Bébikompot érdemes venni? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Én személy szerint fölöslegesnek tartom a kompot.

10hónaposan indult el a lányom, már 6 éves. Sosem használtunk kompot, és nem is sétálgattam vele úgy h fogta a kezem. Most a fiammal sem fogunk kompot használni. 7és fél hónapos.

2010. ápr. 15. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
nálunk a bébikomp babamegőrző funkciót tölt be. Kicsi a konyha, nem fér be egy járóka, viszont ha főzök akkor a tűzhely miatt nem engedem, hogy szabadon mászkáljon. Így a kompban jól elbohóckodik mellettem.
2010. ápr. 15. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk van kompunk de nagyon ritkán van benne.Mikor konyhába vagyok akkor meg mikor nem marad a járokába de nekem wc-re kell mennem.

Egyébként hagyom a födön mászkálni.

9 hos

2010. ápr. 15. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:

A normális mozgásfeljődést rossz irányba befolyásolja, én nem vettem egyiknek sem.

Másztak, jöttek, mentek körülöttem.

2010. ápr. 15. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval. Nekünk a gyerekorvos és tesi tanár ismerősünk is azt mondta, hogy eszünkbe se jusson venni, mert annyira nem tesz jót a fejlődő lábacskáknak. Mi be is tartottuk!
2010. ápr. 15. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi vettünk, de csak azért, hogy tudjak nyugodtan főzni. Hát ez nem jött be, mert a kisfiam kb. 10 percig ült benne és megunta. Nem is indult el vele. :)

Szóval nem is biztos hogy ha veszel akkor a babád fogja szeretni. Bár az én babám egy kicsit lustika mert 15 hónapos már elmúlt amikor egyedül kezdett járni. :)

2010. ápr. 15. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát én ráfáztam, mert persze, mindig meghalgatja az ember a tanácsokat amiket az idősebbektől kap, na tehát, ha egy mód van ne adj ki rá pénzt, mert én úgy jártam, hogy egy hónapig csodásan megvolt benne, útána már unta és nem volt már hajlandó mászni semmit, csak menni, de úgy, hogy én kellett vezessem, borzasztó volt, míg más anyukák akik nem használtak bébikompot a baba ott mászott körülöttük és elvolt és mégis megtanult járni.Hát a második babánál tuti nem használom!!!
2010. ápr. 15. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy napi 1 óra bébikompozástól tanul meg később járni a gyerek.
2010. ápr. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!