Meddig tart a hasfájós korszak?
Figyelt kérdés
A babám 2,5 hónapos és 1 hónapos koráig nem fájt a hasa! Most a legrosszabb.Remélem hamarosan kinövi.2009. jan. 20. 16:15
1/8 anonim válasza:
Változó!!!!De általában 3 hónap környékén elmúlik.......
Kitartás.....Mi is voltunk így.brrrrrrr.
4 hónapos a babánk
2/8 anonim válasza:
Az én első lányom 6 hetes koráig semmi jelét nem mutatta, hogy hasfájós lesz. Aztán a 6. héttől 3 hónapos koráig minden éjjel sírt, de hogy hogyan, azt leírni sem lehet... Borzasztó volt, akármit próbáltunk. Aztán egyik napról a másikra elmúlt.
3/8 anonim válasza:
Szia! Nálunk is kb. 4 hetesen kezdődött. Már biztosak voltunk benne, hogy ezt megússzuk. Szerencsére az Infacol nálunk bevált,így sosem voltak hosszú ideig tartó sírások. Most 3,5 hós és már nincs szükségünk semmire,túl vagyunk rajta.
4/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!Sokan a GRIPE WAterre esküsznek!Próbáljátok ki!
Bár mi mindent,szó szerint mindent kipróbáltunk de semmi!:-(((Próba cseresznye:-))
5/8 anonim válasza:
Cseresznye párna,chamomilla vulgaris,diosceriosa villosa ezeket próbáld ki..lehet valami olyat eszel ami nem jó neki,amúgy 3hónap körül ki kellene nőnie,de az én fiamnak is volt olyan pl a gesztenye amitől ordított...szval ez babától is függ..
6/8 anonim válasza:
Nálunk a kislányom 10 hetes koráig tartott. Nem tudom miért, az utolsó hét volt a legborzasztóbb, az éjszaka egybeolvadt a nappallal, pedig mi is mindent csináltunk már és kipróbáltunk.
Angol víz, meleg gélpárna pocakra és masszázs + torna. Nálunk ezek váltak be.
KITARTÁS!
7/8 anonim válasza:
Nekünk 4 hósan múlt el,és elejétől nagyon hasfájós volt,semmi nem segített,alig akartam elhinni,hogy elmúlik,de vége lett.Kitartás,és próbálgasd,amiket javasoltak,hátha valamelyik enyhíti,és nem szenved szegényke.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom is hasfájós volt, most 3,5 fél hónapos, úgy tűnik elmúlt. Próbáld ki az Espumisan cseppet, nekünk az vált be, minden evés elött 10 csepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!