Mikor adtatok eloszor csokoladet a gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 19:03
11/13 anonim válasza:
Néha egy kis csoki nem árt a gyerekeknek, csak most az az új divat hogy ha lehet érettségiig ne kapjon a gyerek mást csak anyatejet, esetleg az esküvőjén majd ehet egy kis csokit is :)
Én babám még pici, 5 hónapos, de túrórudit, meg tejszeletet fog kapni már ha eszik cukros és tejes dolgokat.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat! Szeretnem ha tudnatok en nem pontoztam le senkit. Nalunk is apa kostoltatja a 10 honaposunkkal. Nekem ez annyira nem tetszik, de a fiamnak annal inkabb. Arra lettem volna kivancsi, ti hogy gondoljatok mikortol lehet pici kostalast adni. Megegyszer koszi a valaszokat es a velemenyeket is.
2010. dec. 12. 16:02
13/13 anonim válasza:
17 honapos a kisfiam es hetente 1-2 alkalommal kap par falat csokit. Kapott kinder mikulast es szaloncukrot is a Telapotol bar az elobbibol keveset evett de az utobbi nagyon bejott neki :) Sajna itt kulfoldon nincs turo rudi pedig en tuti azt adnek neki edessegkent. Jah amugy szereti a gyumolcsoket a narancs az uj favorit. Szerintem lehet neha bunozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!