MI a véleményetek a Lina névről?
Fura így látni a nevem, Karolina vagyok, és nemrég láttam a Linát, mint nevet.
Én nagyon szeretem, így használom minden nap, csak hivatalosan a teljes alakban.
Azért érdekelne mert 37hetes pocakos vagyok, eddig úgy néz ki fiúnk lesz, de felszeretnék készülni az esetleges meglepetésekre is:)
Nekem tetszik, csak olyan furcsa picit:)
Szia
Egyik ismerosom Lina ezert nagyon tetszik ez a nev ebben a formaban :)
Igaz csak a beceneve de akkor is.Eredetileg Klara, de 16 eves kora ota Lina a beceneve.
Szia!
Elnézést, de nekem nem tetszik. De hát ízlések és pofonok...
Vezetéknévhez nézd, hogy jól hangozzék. Ha rövid a vezetéknév, nem illik hozzá, ha hosszabb, akkor elképzelhető. Egyébként az i betűs női nevek lágyak, szépek, lányosak. A mély magánhangzók komorrá teszik a szavakat, neveket. (magyartanárként mondom)
Remélem, segítettem.
Lengyel Lina
Ezért gondolkodtunk valami rövid névben:)
Köszönöm mindenkinek a válaszát, mindenki kapott zöld kezecskét
Mi is a leendő kislány babánk Karolina nevet gondoltuk, meg hogy aztán lehet becéznii Linának. De az nem is tudtam, maga az hogy Lina is létezik?
Egyébként minket az hogy lehet úgy mond csúfolni p$..na... hisz a lény tényleg az, az nem csúfolás - szerintünk viccesen aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!