10 és fél hónapos a lányom, úgy néz ki elfogy a tejem. Mit adnátok neki? Mit csináljak a reggel 5 órai keléssel? Bővebben lent.
A fiam már nagyobb volt, mikor így jártam mint te, ő már simán ihatott volna tejet, kakaót, de nem szerette, ezért joghurtot ivott minden reggel. Azt már a te babád is ihatna, ha szereti.
A kicsibabám most 9 hós, sajnos egyre kevesebb a tejem, én is azon kezdtem el gondolkozni, ki tudom e húzni még 2-3 hónapig. Tápszert én sem szeretnék neki adni.
Ha eszik tejpépet, azt is adhatsz neki.
Amúgy semmi bajuk nem lesz a tápszertől. Nem méreg, és nem halnak meg tőle. Nem értem, hogy miért álltok így hozzá.
De ha tudsz jó minőségű tejet szerezni, akkor már azt is adhatsz neki óvatosan. Csak napközben próbáld ki, amikor rendesen tudod figyelni, úgymond szem előtt van, hogy rögtön meglásd, nincs-e valami allergiás reakció. Ha minden rendben, akkor készíthetsz híg tejbegrízt is reggelire. Jobban laktat, mint az üres tej.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!