10 és fél hónapos a lányom, úgy néz ki elfogy a tejem. Mit adnátok neki? Mit csináljak a reggel 5 órai keléssel? Bővebben lent.
reggeli: zsemle,felvágott,túró,kefir,sajt,tej,
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék sajttal,túróval,hússal
uzsonna: gyümölcs,túró,kefír
vacsora: főzelék vagy hidegkaja,tej,kakaó
Szia!
Nálunk is 5-kor van az ébredés, 1 éves a kisfiam, olyankor tápszert kap. Tejet még nem adtam neki, csak a sajt, túró, joghurt volt eddig, és pár hete a tejföl, tejet hamarosan, de majd először csak főzelékbe a habaráshoz fogok adni, így magában inni még biztosan nem. Én 10 hónaposan még tápszert adnék a helyedben, lehet adni a tejpépet is, de gondolom, hajnali 5-kor neked sincs kedved pepecselni, és a babádnak sincs még kedve kanalazgatni etetőszékben.:-) Teával pedig nem fog jóllakni. Este viszont mehetne a tejpép, azzal nagyon jóllakik, és lehet, hogy fel sem fog ébredni 5-kor, hanem alszik 7-ig :-))) Sajna az én fiam megunta a tejpépet, elalvás előtt is tápszert iszik, fürdés előtt vacsorázik velünk, de így csak 5-ig bírja :-(Minden jótNektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!