Hogyan szívjátok a babátok orrát?
Én nyakig betekerem egy plédbe, térdem közé kapom a gyereket, lefogom a fejét, és szívom az orrát.
Sajnos bömböl, bömböl de inkább 2perc sírás, mint ahogy más is írta arc-homloküreg gyulladás.
Kegyetlen az élet, de majd megköszöni, ha túléli az első pár évét
Igazuk van az előttem szólóknak, nem tudsz mit tenni, muszáj lefogni, mert azzal rosszabbat teszel ha nem szívod ki, tudom rossz nagyon, én is utálom mert sajnálom nagyon, de tényleg muszáj. Nálunk is ez van/volt, de ő már 17 hós, és kétféle lefogási technikát ismerek.
Baba földön fekszik, én meg a feje mögé ülök, és a combjaimat teszem a karjaira.
Vagy leteszel a földre egy törölközőt, téglalap alakban, ráfekteted a babát, és ráhajtod a karjaira a törcsit, és a hajtást beteszed a baba háta mögé, így a törcsi fogja le a kezeit. (ezt dokintól lestem el)
Illetve az enyém már nem sír annyira, mert mindig elmondom neki hogy miért kell, hogy utána jobb lesz, és amikor végeztünk megtapsolom, és mondom hogy nagyon ügyes volt, és már ő is tapsol utána. Ja és utána játszhat a porszívóval, a zsinórbehúzóval, és az nagyon tetszik neki. Most már ott tartunk, hogy a kedvenc plüssállatával eljátssza a dolgokat, és kiszívja neki is az orrát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!