Hogyan szívjátok náthás pici babátok orrát-2hós? SzívhaTnám neki 10percenként. Meddig szívjátok neki? Eröltetitek, míg kijön neki rendesen, mert az sok idő és nagyon szenved alatta.
Nekünk is 8 hetesen lett beteg a babánk!Február volt!
Én volt olyan nap hogy 26* szívtam az orrát,mi a porszívósat használtuk!Míg láttam hogy jön addig szívtam,majd a másik!Szopi előtt mindig anyatejet cseppentettem neki bele,majd kiszívtam egy kis idő múlva!Alvások előtt meg rendes orrcsepp,és úgy orszi porszi!De persze éjjel is kellett neki!De gondolom kaptatok még calcimusc-ot,az is segít.és csak max 2 nap lesz ilyen nagyon durva utána már kevesebbszer kell!Jobbulást!
Az anyatej csöppentése nagyon jó, azzal a kiegészítéssel, hogy szívás után is (mivel baktériumölő hatású)
A szívást csak addig csináld, amíg jön belőle valami, ne erőltesd, inkább többször végezd.
Ha nincs már bent semmi, azt a készülék hangja változásán is hallod.
tengervizes orrspray,vársz pár percet-ez feloldja,és szívás.
HA nagyon folyik utána gyermek nasivin csepp.
Nekem az első babám 6 hetesen lett irtó náthás.
Sajnos neki az orrszívó-porszívótól vérzett a kis orra, mert olyan vékony volt ott még minden, az orrszívó vége meg nem is fért rendesen bele az orrlyukába. :o(
Ennek ellenére a doki mondta hogy szívjuk naponta legalább az evések előtt, mert különben nem tud szopizni.
Szóval én nem "erőltettem". Megszakadt a szívem, de ehhez hozzá kell edződni mamaként, mert az orrszívásnál nehezebb dolgok is jönnek még, amikor a baba/gyerek érdekében picit "erőszakot kell alkalmaznunk".
Szépen és hamar meggyógyult neki, ha jól emlékszem talán 2 nap volt nehéz, mint már írták előttem.
Amit még tehetsz: a kiságya fejvégénél emeld meg az ágyat úgy, hogy a lábak alá beteszel egy -egy könyvet (vagy több kicsit, vagy bármit ami megfelel a célnak), így könnyebben vesz majd levegőt.
Kitartást és gyors gyógyulást nektek!
2 gyerekes anuyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!