Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szívjátok náthás pici...

Hogyan szívjátok náthás pici babátok orrát-2hós? SzívhaTnám neki 10percenként. Meddig szívjátok neki? Eröltetitek, míg kijön neki rendesen, mert az sok idő és nagyon szenved alatta.

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is 8 hetesen lett beteg a babánk!Február volt!

Én volt olyan nap hogy 26* szívtam az orrát,mi a porszívósat használtuk!Míg láttam hogy jön addig szívtam,majd a másik!Szopi előtt mindig anyatejet cseppentettem neki bele,majd kiszívtam egy kis idő múlva!Alvások előtt meg rendes orrcsepp,és úgy orszi porszi!De persze éjjel is kellett neki!De gondolom kaptatok még calcimusc-ot,az is segít.és csak max 2 nap lesz ilyen nagyon durva utána már kevesebbszer kell!Jobbulást!

2010. szept. 23. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Sterimar orrspray vagy valamilyen baba orrcsepp a megoldás, ami fellazítja a váladékot, és így könnyebben ki fogod tudni szívni neki!
2010. szept. 23. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Az anyatej csöppentése nagyon jó, azzal a kiegészítéssel, hogy szívás után is (mivel baktériumölő hatású)

A szívást csak addig csináld, amíg jön belőle valami, ne erőltesd, inkább többször végezd.

Ha nincs már bent semmi, azt a készülék hangja változásán is hallod.

2010. szept. 23. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

tengervizes orrspray,vársz pár percet-ez feloldja,és szívás.

HA nagyon folyik utána gyermek nasivin csepp.

5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos muszáj alaposan kiszívni neki,mert másképpen szövődmények alakulhatnak ki.Mi amikor először voltunk náthásak állandóan szívtam neki,ahányszor csak kellett.3 nap alatt rendbe jött.Most egyéb okok miatt ne voltunk mindig itthon és úgy lerakodott neki hogy bent akarták fogni a kórházba.Nem engedtem meg, de 8 ezret költöttünk gyógyszerre,inhalálóra,és nem is volt jól.Most már szerencsére meggyógyult.Hidd el érdemes szívni szívni,inkább így szenvedjen kicsit mint később ha betegebb lesz.
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első babám 6 hetesen lett irtó náthás.

Sajnos neki az orrszívó-porszívótól vérzett a kis orra, mert olyan vékony volt ott még minden, az orrszívó vége meg nem is fért rendesen bele az orrlyukába. :o(

Ennek ellenére a doki mondta hogy szívjuk naponta legalább az evések előtt, mert különben nem tud szopizni.

Szóval én nem "erőltettem". Megszakadt a szívem, de ehhez hozzá kell edződni mamaként, mert az orrszívásnál nehezebb dolgok is jönnek még, amikor a baba/gyerek érdekében picit "erőszakot kell alkalmaznunk".

Szépen és hamar meggyógyult neki, ha jól emlékszem talán 2 nap volt nehéz, mint már írták előttem.

Amit még tehetsz: a kiságya fejvégénél emeld meg az ágyat úgy, hogy a lábak alá beteszel egy -egy könyvet (vagy több kicsit, vagy bármit ami megfelel a célnak), így könnyebben vesz majd levegőt.

Kitartást és gyors gyógyulást nektek!

2 gyerekes anuyka

2010. szept. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!