Mikortól tehetem a babámat mai-tei-be?
Nem mai tei, hanem MEI TAI.
Onnantól teheted bele, hogy egyedül tudja tartani a fejét.
Itt találsz videókat, amik segítenek: [link] Nem bonyolult.
nekem tündérputtonyom van,(ugyan az csak klasszisokkal olcsóbb)
0-6hónapos korig magad fele nézzen,
6hónapos kortól kötheted a hátadra is,(sőt előbb is,csak akkor még eléggé instabil a baba,és nehéz egyedül felkötni)
de nézz körbe a YouTube-on. nagyon sok megkötési mód van.
de én így szoktam:
magam elé kötöm,mint egy kötényt,és lóg lefele a "háttámla".majd magam elé veszem a fiam,és felhúzom a pántokat a vállamra.és a háttámlát az ő hátára.egy kézzel tartom a babát,másikkal a derekamnál hátranyúlok a pántokért.Ha azokat már fogom,elengedem a babát,és keresztezem a pántokat a hátamon.Majd kicsit belerázom,és felhúzom addig,amíg kényelmesen meg tudom puszilni a fejét.(a kezei a maga előtt vannak behajlítva a pántok alatt,bár mostanában 6hónaposan már felül oldalt is kidugja)aztán a pántokat az ő dereka vonalánál(elöl nekem) keresztezem és hátravezetve megkötöm.
remélem érthető.
de linkelek egy oldalt,ahol vannak módok...
3, de inkább 4 hós kortól.
0 hótól nem ajánlott, mivel a fejét nem tartja úgy a body vagy csuklya, mint ahogy kellene!
Én a lexi twistet szeretem, nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!