Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen tehetem mei...

Mennyi idősen tehetem mei tai-ba a babámat? 9 hetes és 6,5kg körül van.

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 3 hónapos kortól ajánlott.
2010. aug. 20. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:

"A Mei-Tai speciális kötéstechnikával használható ugyan újszülött kortól, de közel sem mondható ideálisnak az első hónapokra . Nem öleli olyan szorosan körbe a babát, mint egy hordozókendő, így kellő gyakorlat híján, nagyobb a rosszul megválasztott hordozótechnika esélye. Ha jól kötöd meg, kiesni biztosan nem fog, de nem olyan otthonos és kényelmes Neki, mint egy kendőben. Mi 3-4 hónapos kortól ajánljuk, ettől a kortól kezdve kényelmes és biztonságos mind a hordozónak, mind a hordozottnak. Felső kor- és súlyhatára nincsen, gyakorlatilag amígy a gyekőc igényli, hordozójának is kényelmes viselet lesz a Mei-Tai hordozó."

Én 2 hónaposan beletettem már, jól érezte magát benne.

2010. aug. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!