3.5 hónapos a kisfiunk. Kb.3 hete minden fürdés után a jobb fülét büdösnek érzem. Azóta van, hogy éjszaka óránként felkel. Fülgyulladás lehet?
Figyelt kérdés
A párom nem érzi.Megvizsgáltam a fülét és nem sírt fel élesen.Most éjszaka is nagyon nyűgös volt adtam neki panadolt és utána szépen aludt 3 órát egyben.Lehet hogy fülgyulladása van?2009. jan. 20. 12:14
1/3 anonim válasza:
Szopizik a babád??
ha igen,és a füle fájna nem szopizna rendesen felsírna közben.Nyomásra e´rze´keny lenne...
Lehet,hogy a hasa bántja,esetleg kötödnek a fogai e´s fáj neki....nem nyáladzik???Rág nagyon??
Hívd fel a gyereorvost mit mondd...
2/3 A kérdező kommentje:
Szopizik.És csak du-este sír a cicin.2 hós kora óta nyáladzik,egész nap eszi a kezét meg mindent ami a kezében van.
2009. jan. 20. 12:21
3/3 anonim válasza:
Tisztítsd ki rendesen a fülét és mögötte is olajjal nedvesített tisztítóval. A hallójáratra vigyázz. Az én babám füle is szokott büdi lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!