Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik budapesti C&A-ban van...

Melyik budapesti C&A-ban van most 92-es fiúnak való overál? Néztem az Árkádban és az Arénában, mindkettőben csak kicsik voltak:- (

Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Westend?
2010. dec. 10. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,ugyanezt a méretet keresem hetek óta,csak kislánynak.Voltam én már H&M-be, C&A-ba,mindenhol,de sehol nincs a méretünkben.Pont ma kaptam a Decatlonba neki,de ennek meg olyan borsós ára van,hogy ne is beszéljünk róla.Csak azért vettem meg,mert nagyszülőktől ezt kapja karácsonyra.15000 Ft volt,de olyan,hogy a belső bélés kivehető,ami plüssből van és ez külön overálként üzemel tavasszal mondjuk.
2010. dec. 10. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Egész héten 92-es overált vadásztam a kisfiamnak.Én tegnap voltam az Árkádban,ott még volt 92-es overál:kék színű és kockás.Nekem nem jött be az anyaga.Voltam az Arénában is az összes boltban.A Hervisben volt 9 vagy 10E-ért egész jó volt de nem polár a belseje,viszont vízhatlan anyagból..több színből,több méretben volt.Végül a Brendonban vettem ezt:

[link]

2010. dec. 10. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, h nem C&A-t javaslok, de érdemes kimenni a Sárkány Centerbe, és ott szétnézni: mi 3500-ért vettünk 92-es méretű babának XL-es jelzéssel ellátott nagyon édes Snoopy-s sötétkék-világsokék overált (dzseki + kantáros gatyó). Tényleg nem drága.
2010. dec. 10. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én a hét elején kerestem a lányomnak, de csak fiúknak való volt,(jó hír neked:-) )a C&A-ban, Óbuda Stop-Shop. Ha jól emlékszem 7.000 volt az ára.
2010. dec. 11. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!