Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak vele, hogyan...

Mit csináljak vele, hogyan szoktassam le? A kisfiam 11 honapos mellettünk alszik kiskora ota, ez nemis baj, csak azhogy, még a kezét is fognom kell éjjel amikor ö megébred.

Figyelt kérdés
sajnos elég sokszor megébred,azért mert már nem fogom a kezét,mert elfordulok,és akkor felsir,ha megfogom a kezét visszaalszik egy idöre.hogy szoktassam le,ha nemadok egész éjjel sirna,azt meg nem szeretném
2010. dec. 10. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Ha így szoktattad,akkor vagy beteszed a saját ágyába,és hagyod néhány éjszaka sírni,vagy továbbra is marad így. Más megoldás nincs.
2010. dec. 10. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fog sokaig sirni,probald ki,az en kislanyom 8.5 honapos es pici kora ota velem alszik,mindig mikor megebredt cicit kapott,most mikor megebred meg sem moccanok:-)2 percet kiabal es alszik vissza,meglepoen keves idot van ebren ejjel,csak kitartasra van szukseg,majd ird meg ha bevalt.
2010. dec. 10. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
semmit nem kell vele tenned. ahogy nagyobb lesz, elhagyja majd. ez neki lelkileg fontos, h érezze, h ott vagy mellette. v téged fáraszt ez? nem tudsz pihenni? emiatt kérdezed v neki nem jó? nem kötözködni akarok, tényleg érdekel a dolog, mert a fiam is ilyen volt anno.
2010. dec. 10. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves utolso,iro.hát igen igy sajnos én nem tudok pihenni,mert zsibbad az oldalam,hogy állandoan felé fordulok,meg megébredek a 20-ik megébredés után már elég nehezen alszom vissza
2010. dec. 10. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:
utsó vagyok. mi átrendeztük a szobát, az ágya a mi ágyunk mögött van, tehát a fejünknél fekszik a fiam keresztben. így ha meg kell fognom a kezét, ami mostanában hetente kb 1-szer van:), akkor sincs baj, mert csak előre kell nyúlnom. 2,5éves a fiam és tényleg nem igényli már. annyi idősen, mint most a te fiad, ő is ilyen volt.
2010. dec. 11. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi mindkét gyerekkel együtt alszunk és nekünk így jó! ezt szinte senkinek nem mondom, mert általában hülyének néznek. A kicsinek jön a foga és szopizik is. A nagy pedig éjszaka felkel és elindul, így őt nem lehet egyedül hagyni, de néha felébred és csak egy odabújásra vágyik. Szerintem nincs ezzel semmi baj, még nem láttam 14 évest, aki a szüleivel alszik, majd leszoknak róla.
2010. dec. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!