5,5 hos babamnak vizeletfertozese van, hogyan tudnam ezt legkozelebb elkerulni?
Figyelt kérdés
Sajnos szurit kap,nagyon sajnalom szegenyket,van valami otletetek hogy lehet ezt megelozni,ti jartatok mar hasonlo cipoben?2009. jan. 20. 11:11
1/7 anonim válasza:
Nekünk húgyuti fertőzése volt még a kórházban születésekor. Hál istennek azóta se jött elő. Már 13 hetesek vagyunk. Nem tudom a kettő ugyanaz-e. Nagyon nem tudunk vele mit kezdeni. Próbálom elég gyakran tisztába tenni és lemosni neki. Más egyebet én nem tudok.
2/7 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nagyon aggódsz, és sörnyű érzés, de nem nagyon tudsz mit tenni.
Mi is voltunk kórházban (más miatt), de ott a csecsemőosztályon a babák fele ilyen betegséggel volt bent. Állítólag minden 5. baba elkapja. Ez nem a te hibád.
3/7 anonim válasza:
Ez most nem lesz neked igazán hasznos válasz:szerintem a megfelelő foly.bevitel segíthet. Felnőtteknél legalábbis. Ha csak szoptatod a babád, ez gondolom nem jöhet szóba. Amiért írok: mik voltak a tünetek? Hogyan vetted észre?
4/7 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszi a valaszokat,nekem minden valasz hasznos,mindenkitol tanul az ember,tehat ugy vettem eszre hogy az utobbi honapban csak 300 grammot hizott,azelott minden honapban 1000 grammot,nem volt mar olyan etvagya mint pici koraban,ez nekem gyanus volt,nem hugyuti fertozes,a vizeletben bakteriumot talaltak,a szekletetol fertozodott meg,ahogy kakal azonnal tisztaba teszem es nemcsak torlom meg is mosom neki.
2009. jan. 20. 11:42
5/7 A kérdező kommentje:
Bocs,azt elfelejtettem hogy csak szopik,sajnos keves teat fogad el,kb 2 hete kezdtem neki adni almat,barackot,sutotokot,repet,de nem igazan szukseges meg neki ugy erzem,csak egy par kanalkaval eszik.
2009. jan. 20. 11:45
6/7 anonim válasza:
vegyél cran-c (tőzegáfony + c-vitamin) kapszula az kiválasztodik az anytajbe és neked és neki is fertőtleniti a veséjét
7/7 anonim válasza:
a veséjét és a hugyutait is (ez lemeradt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!