Mikortol lehet sutotok purét meg répapurét adni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 12:07
2/5 anonim válasza:
A hozzátáplálás kezdetétől, hat hós kortól, anyatejes és tápszeres babáknál egyaránt.
3/5 anonim válasza:
4hónapos kortól már nyugodtan adhatod, nekem a doktor nénije mondta. Én is adtam neki már 4hósan. Ez egy nagy hülyeség h 6hónapos koráig csak anyatejet vagy tápszert kapjon! A mi szüleink már 3hónaposan elkezdték velünk a hozzátáplálást (mert akkoriban már akkor lehetett) és semmi bajunk sincs. Nem igaz???
4/5 anonim válasza:
Ha tápszeres vagy tápszert kap cici után pótlásként, akkor nyugodtan elkezdheted adni neii 4 hónapos korában, de előtte érdemes 4 hónaposan a könnyebb és finibb gyümölcsökkel kezdeni (alma, őszibarack). Ha ezek már mennek (nem kell, hogy jól lakjon velük, lényeg, hogy szívesen egyen belőlük pár kanállal), akkor jöhet a répa vagy a sütőtök. Jah, és a krumpli. Ha ezek mennek, akkor keverheted is őket a krumplival, mert együtt sokkal laktatóbbak.
5/5 anonim válasza:
Nem értem, miért kell a hozzátáplálás témájában megragadni a 30 évvel ezelőtti álláspontnál. Mintha a tudomány nem haladt volna előre ebben is. Amit 30 évvelezelőtt jó volt, annál ma már van jobb. Mellesleg meg tele van az ország allergiással, nem tűnt fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!