Szia!Nekünk ilyen volt,mikor a kislányom megszületett!Nem szerettem mert nem lehetett átfordítani a kart,ha már nem a hordozóban ült/feküdt,a bolygósítható kerekekkel ,és mert kicsik is voltak nehezen közlekedtünk télen amikor a nagyinál voltunk falun.Egyébként a hordozót nagyon kihasználtuk,mert sokat közlekedtünk autóval.
Nagyjából ennyi! :)
Gratulálok a picihez! 37hkm
Nekem is a kerekek, amit először megnézek a kocsin. Kicsi, műanyag, bolygósítható kerekű babakocsival indítottunk, nem kellett 2 hónap, le is cseréltük. Nagy, felfújható fix kerekek. Én erre esküszök. Hóban, kátyúban, kavicson, mindenhol tolom a kislányom gond nélkül. És nem rázódik szét a kocsiban, mert a gumi kerekek, és a rugózás tompít rendesen :) Szóval ha rám hallgatsz ilyesmit keresel:
Nem mondom, hogy pont ezt, mert ehhez nincs hordozó, meg nem tudom mi alapján választottad a szóbanforgó kocsit, ezzel csak a kerekeket akartam megmutatni. Boldog babavárást! :)
Mármint az óvodába nem tudod bevinni, míg átöltözteted a kisfiút?Nincs kerítés, vagy első udvar, vagy vmi megoldás, hogy csak ezért ne válassz ilyen kocsit?
Nekem is hasonló van (Gz-zabik kocsi-lengyel gyártmány-hasonló van most Kunert márkájú, lehet van hozzá hordozó is, amit rá tudsz kapcsolni), mint a 3. válaszoló ajánl.Imádom, a lányomat kiszolgálta, tavasszal a tesó használhatja.Jó nézelődést.
Ez olyasmi, mint a Graco quattro tourja? Mert azok nagyon jó kocsik! A kereke sem miniatűr, de nem is az a robosztus óriás kerék. Én szerettem!
Van utánzata is, de ha az olyan, amit fél kézzel is meg tudsz emelni, nem ajánlom!
2 kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány babakocsink volt eddig a fiúkkal, úgyhogy bőven van tapasztalatom:)
Ami mostanság bejött, az a felfújható kerekű kocsi. Van egy nagy, és van egy pici, de a picihez meg nem tudok belsőgumit venni:( Szóval, ezeknek is megvan a hátrányuk, amellett, hogy baromi jól mennek terepen!
Én meg a Kunert és hasonló kinézetű kocsikat nem ajánlom neked! Nagy böhöm, ha a tolókert átfordítod, akkor irányíthatatlan, dög nehéz, ne soroljam tovább!
(Saját tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!