Miért ébred egyre többször 4és fél hós (anyatejes) fiam?
Figyelt kérdés
Már odáig eljutottunk, hogy max.1* ébredt, aztán kb 2 hete minden borult. Idáig ha 1* felébredt megevett kb 150ml.-t, most meg először 120-at, másodszor olyan 60.-at, harmadszor meg már csak olyan 30.-at, és visszaalszik. még nem jön a foga, a doki azt mondta, úgyhogy nagyon nincs ötletem. Valakinek esetleg?2009. jan. 20. 08:17
1/7 anonim 

válasza:

Nekem is 4,5 hónapos a babám, és ő is egyre többet van fennt, már nem alszik olyan sokat, napközben max. 2-szer 45 percet (jobb esetben 3-szor) alszik. Erre gondoltál? Mert nem nagyon értem a kérdésed.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaj! Azt elfelejtettem beleírni, hogy éjjel ébred fel többször. Amúgy nappal sem egy nagy alvós:-(
2009. jan. 20. 08:34
3/7 anonim 

válasza:

Aha, így már értem :). Nálunk szerencsére (kop-kop-kop) nincs ilyen gond éjszaka, csak a nappali alvás megy nehézkesen. Előző válaszadó.
4/7 anonim 

válasza:

az enyém is felkel éjjel töbször is!a tied azért eszik egyre kevesebbet mert nem enni kel fel,hanem cicin akar vissza aludni!az enyém is pont ijen!ez ellen nem tudsz semmit tenni!
5/7 A kérdező kommentje:
Nálam ez a cicis dolog nem hiszem, hogy bejátszik, mert 1 hós kora óta éjjel cumisüvegből kapja a tejcit, csak nappal szopizunk, ezért vagyok tanácstalan.
2009. jan. 20. 11:20
6/7 anonim 

válasza:

Szia!
Nálunk ugyanez volt! Mire rájöttünk, hogy éhes! Továbbra is szopizik, (8 hónapos), csak már elkezdtük a hozzátáplálást 6 hónaposan. Este adj neki szopi előtt Sinlac tejpépet, és attól nem lesz éhes!
7/7 A kérdező kommentje:
és az nem baj, hogy még nem kapott a tejcin kívül mást? Kezdjem a tejpéppel?
2009. jan. 20. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!