Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám náthás, hat hós, hogy...

Babám náthás, hat hós, hogy lehet, hogy a száján veszi a levegőt?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 22:20
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönjük!
2010. dec. 9. 23:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a fogzással hozható összefüggésbe a véget nem érő nátha. És hat hónaposan ennek itt az ideje...
2010. dec. 10. 11:51
 13/19 A kérdező kommentje:
már 5 foga gond nélkül kibújt, szinte észre se vettük.
2010. dec. 10. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Javasolnék egy légzésfigyelőt...

anélkül frászt kapunk volna. L> Álomvirág pl.

2010. dec. 12. 07:45
 15/19 anonim válasza:

Nem tudom aktuális e még, de lehet kapni kámforos kúpot,kb 200ft 6db van benne és este lefekvés előtt, ha beadod neki, egész éjszaka párolog a szervezetében és kapni fog levegőt:)

Én mióta ráakadtam, mindig tartok itthon, mindkét gyerekemnél bevált. Jobbulást kívánok!!!

2010. dec. 13. 18:01
 16/19 anonim válasza:
használj ijen sólámpát a szobában ahol van... vagy bioptron lámbával lámpázd neki... azt nemtudom pontosan mien szinnel de jó neki... vagy ha az nincs akkor infra lámpával de óvatosan vele... nagyon melegít... és remélem hejrejön a picike :)
2010. dec. 14. 09:15
 17/19 Tündianya ***** válasza:
Ha van bébiőröd, akkor az úgy is ébreszt, ha kellő ideig nem vesz levegőt. Olyankor ébreszd fel, mivel 8-12 hónapos koráig nem mindig van meg a spontán légzés. Ezért találták ki a légzésfigyelőt. Ha nincs, akkor kérhetsz kölcsön a védőnőtől, vagy barátoktól erre a náthás időszakra a biztonság kedvéért.
2010. dec. 14. 15:30
 18/19 anonim válasza:

Szia!

Harmadik babám már 3 hónaposan náthás volt. A patikában azt mondták nem adhatok még orrsprayt neki,maradt a sós oldat, ami viszont nem használt. Védőnőnk tanácsára 1-2 csepp anyatejet cseppentettem mindkét orrlukába. Gyulladáscsökkentő hatású és ha le is csorog a torkára nem keserű,hanem a megszokott ízzel találkozik a kicsi.

Nekünk bevált,de remélem már nincs is rá szükségetek, mert közben meggyógyult a pici!

Szép napot!

2010. dec. 17. 07:45
 19/19 A kérdező kommentje:
közben meggyógyultunk, párologtatás, meg a homeopátia segített. köszi szépen a tanácsokat!
2010. dec. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!