Babám náthás, hat hós, hogy lehet, hogy a száján veszi a levegőt?
Nyugi, nem hülye, csak kicsi. Nem fog megfulladni. Szívasd ki az orrát, adj neki orrcseppet és annyi. Ha éjjel szükséges használjatok tengervizes orrsprét, meg orrszívás...
Ha nem kap az orrán, meg fogja tanulni a száján venni a levegőt. Enyém kénytelen volt rájönni már 3,5 hónaposan hogyan is kell ezt.
Sokkal előbb megtanulnak szerintem.
Nekem egyik babám hat hetesen lett irtó náthás, és átvészelte, mint minden baba a náthát.
Szerencsések vagytok, hogy "csak" most van az első...
És ne ijedj meg, ha köhögni is kezd, az attól van, hogy a garatnál visszafolyik a "trutyi", és azt köhögi fel, semmi gond.
Adhatsz neki Cebiont (C vitamin), plusz orrspray (sósvizes oldat), orrszívás+ orrcsepp (Pl. Nasivin BAby)
Emeld meg a fejénél az ágyat kb. 6-8 centivel (két könyvet bedugsz a lába alá), és így is picit könnyebb lesz a légzése.
Aludj nyugodtan, meghallod, ha szüksége van Rád, addig meg jobb, ha pihensz egyet.
Egy nátha nem a világ vége, bár tudom, elsőre szörnyűnek tűnik...
Jobbulást!
Háááát, az orrspray-zésen kívül nem sok mindent... Én egyébként még arra jöttem rá, hogy nem szabad fekve csinálnom neki. Ülve szívtuk le az orrából, valahogy a gravitáció is rásegített.
A párologtatás is nagyon jó ötlet, és tényleg próbáld megemelni az ágyat is egy kicsit a fejrésznél.
Tényleg csak jobbulást és kitartást tudok kívánni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!