Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezhet hogy a 6 hós babám...

Létezhet hogy a 6 hós babám azért nyugtalan éjjel mert éhes?

Figyelt kérdés
4,5 hós koráig átaludta az éjszakát, azóta viszont nyugtalanul alszik!Álmában nyöszörög, és csak az hat ha felveszem és járkálok vele egy picit.Először azt hittem a hasa, de nem hatnak a homeós szerek rá, aztán azt hittem a foga, de hiába adok bármit, semmi nem hat.Ma kérdezte meg az egyik ismerősöm hogy nem éhes e. 1 körül nyöszörög először, és óránként reggelig! :-((((
2010. dec. 9. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
lehet szomjas is nem csak ehes
2010. dec. 10. 01:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Hűha, ez nagyon sok alvás egy 6 hónaposnak. Az enyém 4,5 hós, és egyre többet van ébren, már több mint 2 órát egyhuzamban. 4 óránként eszik. Nem én erőltetem sem az evést, sem az ébrenlétet, amint álmosnak látom, már viszem is az ágyába, de ha letelik a 2 óra, akkor is berakom, hogy legyen ideje ráhangolódni az alvásra. Mikor szokott játszani, felfedezni a világot? Vigyázz, nehogy felcserélje a nappalt az éjszakával! Éjjel aludni kell, nappal játszani. Ha fel is kel néha éjszakánként ENNI, akkor is ez az alapelv.
2010. dec. 10. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!