1 hete folyik a babam orra es mar nagyon nagyon piros. Milyen kenocsot hasznaljak ra? 1 eves
A baba torlokendot egyaltalan ne hasznaljad, az inkabb ront a helyzeten! Inkabb ne is papir zsepivel, hanem ruhazsepivel torold meg neki az orrat. Vaselinnal kenjed be neki jo vastagon foleg ejjelre. Az egyaltalan nem csipi ki neki, napkozben is tehetsz ra. Vagy Nivea kremmel, az alapkremmel, attol sem fogja neki csipni. De nem testapolo, hanem az eredeti, kortegelyes Nivea krem.
Vagy kerjel valami jot a gyogyszertarban ra. Hol laktok, Angliaban?
Hat ez aranyos! Honnan vetted hogy kulfoldi anyuka vagyok? Kulonben beletrafaltal, de Irorszagban elunk:)
Koszonom a segitsegeket!!!!
Talán onnan vette, hogy nem használsz ékezetet.
Én amúgy a neogranormont ajánlom, ha azt lehet ott kapni.
De nyugodtan kenhetsz rá popsikrémet is.
:):):)
Koszonom neked is a valaszt! Itt meg nem lattam de kiprobalom a bepantent!
Az elso vagyok, az ekezetek hianya miatt gondoltam, hogy kulfoldon elsz. En is kulfoldon vagyok, nincsenek ekezetek.
A 2. valaszolonak pedig azt uzenem, hogy ne mas valaszaval foglalkozzon legkozelebb, hanem irjon valaszt, de ne reagaljon mas valaszara. Majd azt a kerdezo megteszi, oksi?
:)
A 2. valaszolo biztos nem rosszindulatbol irta, ne vedd magadra:)
Megegyszer koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!