Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehetne meggyözni?

Mivel lehetne meggyözni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerösöm 4 hete szült.

Nem hajlando felkelni az ágyból, nem foglalkozik a kicsivel és most kitalálta hogy ha letelt a 6 hét és felkelhet( a fejébe vette hogy addig nem kelhet fel) akkor elköltözik mert neki elege van a bezártságbol nem csinálja ezt.

A párja elmegy gyesre és ő lesz othon a kcóicsivel ő probálta meggyözni de nem ment.Most ott tartanak hogy bár van teje nem hajlando szoptatni mert tönkre teszi a kicsi a mellét.

Hozzánk jött az apa mert mi leszünk a keresztszülök de nem tudom mit modhatnék az anyának hogy maradjon ne hagya el a gyerekét.

Meg tudom valamivel gyözni vajon?

2010. dec. 9. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom! Gyerekorvos és védőnő mit mond? Sajnos nem hiszem, hogy jobb belátásra lehet bírni, én eddig még csak a macskánkál láttam, hogy elfordul a kölykeitől, nem tudta mit kell velük kezdeni. Nem hittem, hogy előfordul egy felnőtt nőnél, aki nem is depressziós. Fura, tök rossz lesz a kicsinek úgy felnőnie, hogy az anyja nem szereti. :(( Szerintem is nevelje az apuka, ha váláskor neki ítéli a bíróság a gyereket, vagy anyuka lemond róla, akkor később sem veheti vissza gondolom. Meg hát ahogy most kinéz, nem is akarná.

Mivel etetik, kap anyatejet? Vagy azért etetni megeteti?

Én biztos, hogy elküldeném ezt a nőt a fenébe a férje helyében. :(

2010. dec. 9. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:

A kicsi apja hord anyatejet az anyatejgyüjtö állomásrol.

Mi ott leszünk és segitünk.

Nincsenek összeházasodva az apa pedig nem akar biroságra menni viszont gyesen lesz.Már beszélt a fönökével hogy miként állnak a dolgok.

2010. dec. 9. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen milyen emberek vannak...szegény pici gyerek. Ti vigyázzatok rá, ha a keresztszülők lesztek. Hátha megjön a nő esze is. Talán tényleg szülés utáni depresszió, hívjatok már orvost, vagy azt nem lehet?
2010. dec. 9. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú ez. Néha már gondoltam azt, mikor itt olvasgattam, hogy ennél rosszabbat már nem olvashatok, de ez sajnos felülmúl minden eddigit.:( Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de csak ülök itt döbbenten, és nem akarom elhinni, hogy létezik ilyen... Persze, ha depresszió lenne, az megint más téma, na de így... Szörnyű.:(
2010. dec. 10. 00:12
 15/16 A kérdező kommentje:

hát ma reggel átjött a kislányért az apukája és azt mondta beszélt a "feleségével"és kiderült hogy egy másik pasi van a dologban vagyis célzott ilyesmire.Még két hétig dolgozik utána kap gyedet és ithon lesz a kicsivel.

Minden harmadik éjszaka nálunk van a kicsi és este kelek etetni közben napal is probálok segiteni neki de sajnos két háztartást én sem tudok ellátni.

Viszont megbeszéltük hogy minden este itt vacsizik vagy átviszem és megkajál othon ahogy gondolja de fözni már most is igy föztem és nem soká viszi a párom a vacsiját.

A kicsi viszont egy angyal volt kétszer kellet felkelni etetni és tisztába tenni mindanyiszor büfi után visszaaludt.

Köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 10. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez dobbenet.

Minek szult gyereket ez a no??? Remelem a nagymama is tud segiteni szegeny Apukanak.

Minden elismeresem a tietek es az Apukae, nagyon halas lehet,hogy ilyen baratai vannak mint Ti.

2010. dec. 10. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!