Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Vigyem dokihoz...

Mit tegyek? Vigyem dokihoz ma? Folyik az orra 1 éves lányomnak és picit köhög is néha.

Figyelt kérdés
Folyik az orra 1 éves lányomnak, de mintha picit sárgásabb lenne néha. Most meg elkezdett köhögni is,de csak kicsit és inkább hurutosan, nem szárazon. Érdemes egyből elszaladni dokihoz vagy kezeljem valami homeopátiás bogyóval? Echinaceat már kap meg adtam most neki Corizaliat is. Köhögés lehet attol hogy visszafolyik a váladék?? Soha nem volt még beteg igy azt sem tudom mi van ilyenkor.
2010. dec. 8. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
holnap ráérsz a dokival ha nem lázas...
2010. dec. 8. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne rohanj vele,mert lehet pár nap alatt kilábal belőle.Főleg ha nincs láza.Ilyenkor annyi baci van a rendelőben!Csak hazavinnétek még plusszban vagy hármat!

Orrspray,orrszívás.C-vitamin,sok folyadék.Ha csökken az étvágya,ne ilyedj meg,itasd kaja helyett!A köhögésre adhatsz neki stodalt,vagy prospant.

Köhögni,nem hinném,hogy a visszafolyó váladéktól köhögne.Ha a váladékot nyeli,ami nem kizárt ilyenkor,hígabb lehet a széklete,akár hasmenés is lehet.Érdemes adni normaflort napi 1x 3-4 napig.

Röviden ennyi lenne.

Ha láza lenne hívd fel oz orvosotokat,és kérj további tanácsot!

Jobbulást!

2010. dec. 8. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem:

Ha sárgás a váladék napi 3x5 golyócska kalium bichrimicum 9ch-t adhatsz,ez segít oldani a váladékot.

2010. dec. 8. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
jav. kalium bichromikum 9ch
2010. dec. 8. 17:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kérdés: Akkor is adjak neki Kalium akármit (bocsi de nem tudom leirni)ha az a Corisalia-ban van mint összetevő???
2010. dec. 8. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor felesleges.Én azért adtam ezt,mert a patikus ezt ajánlotta,és nem mondta a Corizaliat.
2010. dec. 8. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok köszönöm a választ!! Szép estét!
2010. dec. 8. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a legfontosabb az orrspray (tengervizes) és utána az orrszívás. Esetleg nyákoldásra Pulsatilla C15-ösből napi 3*3 golyó.
2010. dec. 8. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! A tengeriso oldatos orrfujást azt csinálom és az orrszivást is többször naponta. Nem sok minden jön ki,de azért csinálom. Délután főztem neki Hársfa teát a köhögésére. Azzal rosszat nem teszek neki és még szereti is. Meglátjuk hogy érzi magát reggel és hogy milyen lesz az éjszaka... leszámitva a fogzást.
2010. dec. 8. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!