21 hónapos a fiam és a tejet nem akarja meginni csak pár kortyot. Lehet ebből valami probléma, hogy nem iszik meg napi fél liter tejet?
Miért kellene meginnia fél liter tejet egy 21 hónapos kisfiúnak? A nagy gyerekeknél is 2 dl az ajánlott, vagy fél liter is. Ha adsz neki napközben más tejterméket, nem kötelező tejet innia. Egyébként a szervezet mindig azt kívánja (kiegyensúlyozott táplálkozás esetén), amire szüksége van. Az enyém 2 dl-t iszik tejből, néha 3-at. De mellette kap vizet, teát, gyümölcslevet. Nem tukmálom bele, annyit iszik, amennyi jól esik neki.
Szóval, szerintem legyél rugalmas, bízd rá. És vigyázz, mert a tej hajt. De nem kell naponta a fél liter tejből.
Egy 21 hónapos kisfiú anyukája.
A védőnő az anyósom szinte mindenki körülöttem ezt mondja állandóan, hogy jaj nem issza tejet!
Igazából apa se én se iszom a tejet annyira .Mást iszik gyümölcsleveket ,teákat meg vizet inkább.Köszi szépen a válaszokat megnyugtatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!