15 éves vagyok, és én naponta megiszom 2 liter kólát és ebből lehetne e valami probléma?
És 175 cm vagyok és olyan 40-45 kg körül
Vajon miért nem hizom?
Köszönöm a válaszokat
Utólsó válaszólónak jár a pont:) LOL
Láttam discoveryn egy kísérletet, egy liter kóla két nap alatt lebontott egy nagy szelet húst, egy rozsdás szöghöz pedig két hét kellett neki, úgy emlékszem. Szóval igyad nyugodtan.
Életbevágóan sürgős lenne, hogy változtass a szokásodon! MOST. Nem vicc, hogy a kóla kioldja a kálciumot a csontjaidból, nagyon komoly problémáid lesznek ezzel! Ezen felül tönkrevágja az emésztőrendszered, elsavasít.
Ha fiú vagy, a kóla impotenciát is okozhat!
-zöldségekben, gyümölcsökben gazdag kiegyensúlyozott étrendre lenne szükséged, hogy a szervezeted regenerálja magát!
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Egyébként olyan 8-9 éves korom óta iszom
De a fogaim még épek és öhhmmm....azzal sincs probléma
Tudnátok ajánlani valamit? Szörpön és ásványvizen kivűl meg
rostos üditőitalon kivül! :)
Köszönöm!
Ö, víz :P
Ha olyan környéken élsz ahol iható minőségű a csapvíz akkor ajánlom szeretettel. A szénsavas dolgokat megint csak kerülhetnéd. Egy szénsavas ásványvíz nem vág annyira haza mint egy üveg kóla, de azért mégsem túl jó a hatása az egészségedre.
Szörpöt nem, de gyümölcslevet, ásványvizet, iható csapvizet ihatsz. Kóla pedig ha már nagyon hiányzik az íze 2dl. NEM TÖBB.
A hatásokat azért nem érzed mert ezek nem olyanok,hogy iszom mondjuk 3 éve és azonnal jelentkezik, ezek az életfolyamáén fognak problémát okozni. mondjuk úgy 20-30-40 évesen.
Értem!Köszönöm szépen
Engem a gyomorfekély aggaszt eléggé
A legfőbb érv amiért abbahagyom
Igazábol a vizet nem nagyon szeretem...
Meg hát ezek a gyümölcslevek,van ez a édesitőszeres,cukros,12% narancs meg ilyesmi
Gondolom olyat ne igyak,hanem csak 100%os Rostos-at?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!