33 hetes kismama vagyok milyen probléma lehet ha havonta kb. 4 liter kolát megiszom?
Figyelt kérdés
De nem coca meg pepsi colára gondolok hanem a hamisitvány kolákra!2008. febr. 26. 15:13
1/4 anonim válasza:
semmi. én is ittam mindenfélét és ettem mindent. az nem nagy mennyiség. ha jól esik igyál nyugodtan egy-egy pohárral.
egy 3 hetes kisfiú anyukája
2/4 anonim válasza:
szia!Én is kívánom nagyon a kólát,de próbálom visszafogni magam,mert ugye köztudott,hogy a kólába semmi jó nincs,az ízén kívűl.Csak dzsuvás víz,cukor,koffein,színezék stb.Szerintem ha iszol,igyál inkább coca-t,abból is a lightot,tudom szar.De téged nem fúj fel?Engem nagyon.Sztem csökkentsd 2 literre.de te tudod:)37 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan igyál, én napi egy pohárral szoktam inni. Most a 36. hétben vagyok és eddig minden renben volt. Néha még jól is esik mikor kicsit megbüfiztet :-)
4/4 anonim válasza:
Szia! Én azt mondom nyugodtan igyáll és egyéll bármit ami jólesik. A terhesekkel szemben nagyon tulzásba vannak esve. Ha mindent betartanánk amit mondanak ,hogy mit nem szabad ,éhenhalnánk! Én is gyakran iszok colát, és eddig minden eredményem jó lett! Jobb nem is lehetett volna. 31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!