2 évesek vagyunk sehogy se tudom rávenni a bilizésre meg
a wc-re. Valami tipp? Vagy ráérek még?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 21:56
1/7 anonim válasza:
Hát, ha 2 évesen ennyire otthon vagy a számítógépezésben, írni és olvasni is tudsz, semmi vész, előbb utóbb menni fog a szobatisztaság is ;)
Egyébként meg ráér még a gyerek, nyáron össze is fog jönni:)
2010. dec. 7. 22:02
2/7 anonim válasza:
Első válaszoló : :DDDDDD
Szerintem is ráérsz, én sem fogom elkapkodni. Mondjuk az én fiam nyáron lesz 2 éves, így praktikus okokból akkor kezdem el szoktatni. Nagyon sokan amúgy 2- 2,5 évesen kezdik, sőt, akik később kezdik, azoknál hamarabb -rövidebb idő alatt lesz szobatiszta a gyerkőc. Szerintem csak ezen az oldalon léteznek másfél évesen szobatiszta gyerkőcök:))
2010. dec. 7. 22:21
3/7 anonim válasza:
Enyém egy hete múlt két éves, és eszébe sincs a gyakorlat. Pedig az elméletet gyönyörűen tudja: "Nem pelusba pisilünk és kakilunk, hanem a bijibe" Rá is ül, de csak ruhástól. Pucéran nem hajlandó. Majd nyáron gyúrunk rá, addigra 2,5 éves lesz. Sztem nincs lemaradva semmiről.
2010. dec. 7. 22:29
4/7 anonim válasza:
Nekem 20-22 hónaposan reggelente többnyire a bilibe pisilt,de ennyi. KAkiról szó se lehetett. Majd valami oknál fogva (gondolom bölcsis ráhatás)elkezdte érdekelni hogy hogy néz ki a "kaki" és mindig meg kellett neki mutatni a tele pelust hogy mi van benne. Bölcsibe először közös megállapodás után délelőttönként nem volt rajta pelus.Vettem bugyis pelenkát, de max 2 csomival használtunk el mert 2év és 2 hónaposan ( ez volt júliusban)fogtam és nem adtam rá a pelenkát. 2 hét alatt szobatiszta lett. Bár később még voltak balesetek,de azzal inkább arra ment ki a játék és hogy engem bosszantson, mert dübörög a dackorszak.
2010. dec. 8. 00:02
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Általában a fiúk később érnek a témára, lányok hamarabb, de bőven ráértek még 3 éves korig is.
2010. dec. 8. 00:04
6/7 anonim válasza:
27 hós a kisfiam de még csak hajlandóságot sem érzek arra hogy bili.Amint ráültetem ugy ordít mintha kínoznám.
Mondjuk ő még arra sem hajlandó hogy szóljon ha a pelusba csinált.Nyáron egész nap nem volt rajta pelus, elöl volt a szuper zenélős bilije, de inkább volt pisi motorra meg kaki az asztalra mint a bilibe.
Szerintem ne erőltesd.Majd jön az magától.
2010. dec. 8. 05:10
7/7 anonim válasza:
Ikerfiaim 25 hósak, ráültetem őket a bilire, néha ottmaradnak néha ordítanak. Most rászoktak a szökésre pelenkázáskor , befűtők előtte és hagyom őket rohangálni . Egyikük elleste apától a "technikát,a bili fölé állt szólt hogy jön és állva pisilt (a bilik be voltak készítve rá akartam ültetni őket). Azóta napi 3-4 alkalommal hagyom őket pucérkodni és szépen pisilnek, de ha pelus van rajtuk nem szólnak a gazemberek.Próbáltuk a bugyipelust és a bugyit is az lett a vége, hogy letolták a bili fölé álltak, közölték, hogy nem jön és öltözés, hát ezt egész nap nem birom.A kaki még a pelusba megy, most kitalálták, hogy elbújnak a fotel mögé és ott "dolgoznak" a pelusba. Nagyon várom a meleg tavaszi időt, hogy letehessük a pelust.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!