Én vagyok aki mindig ír, hogy eleg van az anyósából! Most is azért írok, hogy kiírjam magamból?
Figyelt kérdés
Babám5hós,még szopizik,én fősulit végzek,ahova menni kell vizsgázni,és babámat is viszem!(suliba nagyon jó körülmények vannak külön a kismamáknak)anyósomnak nem tetszik,hogy viszem:azt mondja ma is.mikor fogsz már leszokni a szopásról,meg hogy kit választasz anyát vagy engem?ez milyen kérdés már?mikor meg megmondom neki a véleményemet akkor a hátam mögött kibeszéli,hogy én milyen hisztis vagyok,stb.állandóan lejárat engem a faluba is.Azt hiszi,hogy majd nekiadom a gyereket ha ő megy nyugdíjba!teszem hozzá 60éves,mindent elfelejt,párom se meri rábízni a gyereket,de ő minden nap ba.....gat,átjön és miden nap felidegesít,amitől én egész nap rossz kedvű vagyok.Mit tehetnék?2010. dec. 7. 11:59
11/11 anonim válasza:
Ne idegeskedj az anyósod miatt, ne foglalkozz vele, hogy mi a véleménye rólad, mert ezzel csak magadnak és főleg a babádnak ártasz, mert ő érzi rajtad, hogy ideges vagy. Tudom, hogy nehéz (saját tapasztalatom is van ezzel kapcsolatban) nem foglalkozni vele, de tedd meg a gyermekedért. Sz...d le, hogy mit mond és gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!