Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki egyszerre kapta meg...

Mindenki egyszerre kapta meg a 2,15 hónapos oltást?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen.
2010. dec. 6. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Fuss neki még egyszer légyszi. 2,15??
2010. dec. 6. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
húúú én sem értem a kérdést. azt hittem, h én vagyok selejtes:D
2010. dec. 6. 22:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a 2. hónapos és a 15 hónapos oltásra gondol ami a diperte+hib, és a Prevenar, valamint az MMR és a prevenar. Mivel az első babámat az MMR magában is eléggé kiütötte, a másodiknak nem voltam hajlandó egyben beadatni egyik alkalommal sem az oltásokat. Mi 1 hónap eltéréssel kaptuk.
2010. dec. 6. 22:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsi úgy értettem, hogy 15 hónaposan már 2 kötelező van, és hogy azt egyszerre kapta-e meg a babaád?
2010. dec. 6. 22:40
 6/11 A kérdező kommentje:
babád
2010. dec. 6. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok. a fiamnak még csak 1 kötelező volt 15 hónaposan, mert akkor még külföldön éltünk és más ütembe kapta a prevenart, de sokak kapták a 2-t együtt már tavaly is. szóval gondolom egyszerre fogja kapni igen.
2010. dec. 6. 22:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Már meg kapta, de csak egyet kapott.Most kapja majd a héten a prevenart(1 hónap telt el a kettő között).

De barátnőm kislánya is mostanában kapta és neki egyszerre adták a kettőt.Rá is kérdezett a dokinál,hogy mi így kaptuk.

Azt mondta neki,hogy egyszerre kell a kettőt, mert ez a szabály.

2010. dec. 6. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én orvosom azt mondta,együtt szokták adni a 15 hós oltással.

De az én kisfiam eddig az összes oltástól belázasodott, és mivel a 15 hós önmagában is egy brutális oltás, és biztos, hogy külön fgom kérni! Már a 2 hós oltásnál mondtam ezt a dokinak, azt mondta, semmi akadálya.

2010. dec. 6. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi még csak most megyünk majd a 15 hónapos oltásra, de nálunk egyszerre adják be a kettőt.

Nekem amúgy érthető volt, mit akartál kérdezni. :)

2010. dec. 7. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!