Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Piros a fiam popsija, nektek...

Piros a fiam popsija, nektek mi vált be? Illetve elhúzódó orrfolyásra tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sudocrem nem sokat ér, neogranormontol csak pirosabb lett, kamillateával bekentem most, majd sudocrem és hintőpor( cink oxidos) , majd csak hajnalban látom meg mennyire hatott ez a kombináció.

Kicsit hígabb a kakija, többet kakil, és 1 hónapja folyik az orra, már többször vittem dokihoz de a fogát mondják.

Nektek mi vált be a piros popsira?

Elhúzódó orrfolyásra valami ötlet? Szívom az orrát, NAsivin 0,01 most kezdtük el megint a hetes kúrát, párologtatok, kamillateát adok neki. Már kifogtam az ötletből.

Köszi

2010. dec. 6. 21:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sinupretet el is olvastam gyorsan a netes leírását, na holnap megpróbáljuk azt is, mert már úgy sajnálom szegénynek szívni az orrát.
2010. dec. 6. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is piros a popsink, és amilyen szereket eddig leírtak, beleértve a Bephantent is, nem használtak.A gyógyszertárban lehetn kérni boraxos krémet, nekünk az a tuti!Remélem hamar rendbejöttök.

2010. dec. 7. 07:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, reggelre jobb lett egy picit a fenekünk, a sudo+hintőpor úgy tűnik jó (kopp-kopp) , majd 1,2 nap és kiderül.Sinupret beszerezve, adtam is neki.(nem ízlett neki :-)) KÖszi a segítséget, a boraxos krémet meg talonba tartom.
2010. dec. 7. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! első vagyok. örülök, hogy javul a feneketek. Mi most visszaestünk megint a javulásból, olyat fosizott szegénykém. Hogy alkalmaztad a Sudo+ hintőport? Most én is úgy csináltam. Beszórtam a fenekét, utána bekentem, ami leszóródott a pelusra, azt meg még rátapicskoltam a fenekére. Jól csináltam?
2010. dec. 7. 13:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Én fordítva csináltam, először sudo, majd hintőpor. Már olyan varratos neki a popsija. És gabi hintőpor mert az cink oxidos. Remélem neked is jó lesz.
2010. dec. 7. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:
nekünk is már szebb a popsink. Gabi van nekünk is itthon. Köszönöm.
2010. dec. 8. 08:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Örülök, nekünk is sokkal szebb, ez jól ki lett találva :-)
2010. dec. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!