Piros a fiam popsija, nektek mi vált be? Illetve elhúzódó orrfolyásra tapasztalat?
Sudocrem nem sokat ér, neogranormontol csak pirosabb lett, kamillateával bekentem most, majd sudocrem és hintőpor( cink oxidos) , majd csak hajnalban látom meg mennyire hatott ez a kombináció.
Kicsit hígabb a kakija, többet kakil, és 1 hónapja folyik az orra, már többször vittem dokihoz de a fogát mondják.
Nektek mi vált be a piros popsira?
Elhúzódó orrfolyásra valami ötlet? Szívom az orrát, NAsivin 0,01 most kezdtük el megint a hetes kúrát, párologtatok, kamillateát adok neki. Már kifogtam az ötletből.
Köszi
sinupret csepp jó, az orrszíváshoz a tengervizes sprayt használjátok + kis fenistil nem árt, mert nyugtatja a nyálkahártyát.
A fenekére nekünk a többszöri fürdetés vált be gyógyszertári fürdetőkrémmel, szárazra törlés, kis levegőztetés, utána gyógyszertári popsikenőcs.
mondjuk a pelenka sem mindegy,milyet használsz. nekünk pici korában a libero, fél éves kora óta a babylove müxik.
Liberót és huggiest használok, meg huggies popsitörlöt, mindkettőt a kezdetektől szinte.
Tengervizese orrsprét is használok, fenistilt milyen formában ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!